electrovoicesub

Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással. Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az Electro-Voice ELX200-12SP mélyláda kiváló választás, ha erőteljes és tiszta mélyhangokra van szükséged. Ez a kompakt és könnyű mélyláda 12 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, amely meglepően erős és dinamikus basszust biztosít. A beépített erősítő és DSP (digitális jelfeldolgozás) technológia garantálja a kiváló hangminőséget és a precíz teljesítményvezérlést. Az ELX200-12SP mélyláda bérlése lehetővé teszi, hogy magával ragadó és mélyreható hangzást hozz létre a rendezvényeden.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az Electro Voice EKX 18SP Aktív Mélyláda egy igazán különleges eszköz, amelynek hangja garantáltan le fog nyűgözni mindenkit az eseményeden. Ha szeretnéd, hogy a vendégeid életre keljenek, és ne csak üljenek egész este, akkor ezt a mélyládát neked találták ki! A mélyláda egy igazi "monstrum", amelynek hangja nem csak a te hajadat, hanem az egész helyiségben lévő tárgyakat is megmozgatja majd.