Fénytechnika

Robotlámpák, lézerek, ledes disco lámpák, stroboszkópok, uv lámpák, surlófények, akkumulátoros par lámpák, tükörgömbök, házibuli fényektől egészen a komolyabb klub disco lámpáig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

#fénytechnike bérlés #surlófény bérlés #lézer bérlés #tükörgömb bérlés #kölcsönzés

Esküvők, Házibulik

A Led Ball bérlése ideális módja annak, hogy feldobd a házibulid hangulatát és emlékezetessé tedd az estét. Az élénk és színes fények segítenek a bulizóknak a jó hangulat megteremtésében. A Led Ball beállítása egyszerű és könnyen kezelhető, így bárki használhatja, hogy még élvezetesebbé tegye a házibulit.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik Dekor / Surló fénynek, fal megvilágítására tökéletes választás

A Led Par54 surlófény kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az eseményén gyönyörű, látványos fényhatásokat érjen el. A 54 erős LED fényforrásokkal rendelkező rendszer egyszerűen kezelhető, és lehetővé teszi a fények színének és intenzitásának finomhangolását a kívánt hangulat eléréséhez. A surló fény a színpadi előadások során nagyon fontos szerepet játszik, lehetővé teszi a tárgyak, személyek, vagy helyszínek kihangsúlyozását a színpadon. A Slim kivitel pedig könnyű súlyát adja, ami hasznos lehet a telepítésnél vagy mozgatásnál. A készülék hátulján könnyedén számos színben és intenzitásban állítható be a fénykibocsátás.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 6x18W akkumulátoros surlófény kiváló választás, ha igazi páratlan hangulatot szeretnél az eseményedre. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően kábelek nélkül is használható, és a színek széles skálája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Bérlésével nem csak a költségeket takaríthatod meg, de az eseményed stílusát is emelheted egy magasabb szintre.

Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

Ismerd meg az RGB 24x3W Led Bar varázslatos világát, amely különleges és lenyűgöző fényjátékot kínál bármilyen eseményen. Az erős LED-ek széles színválasztékban pompáznak, lehetővé téve, hogy az eseményed hangulatát pontosan a saját ízlésed szerint alakítsd. Legyen szó buliról, esküvőről vagy céges rendezvényről, ez a LED Bar emeli az esemény stílusát és egyediségét. A könnyű kezelhetőség és a professzionális fényeffektek kombinációjával a bérlés mellett döntve nem csak pénzt takaríthatsz meg, hanem rendezvényedet is egy magasabb szintre emelheted.

Fesztiválok, Koncertek, Esküvők, Céges rendezvények, Klubbok

Ezzel a kifinomult és erőteljes lámpával egyedülálló vizuális élményt teremthetsz az eseményeden. Az erőteljes villogás vagy akár a színátmenetes fényhatás kombinációja lenyűgöző atmoszférát hoz létre, amely garantáltan emlékezetessé teszi a rendezvényt. Akár egy termet kell beszínezni, akár egy épület oldalát, ez a termék mindkettőre tökéletes választás.

Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Az Involight Ventus M LED egy erőteljes és megbízható eszköz, amely kiváló minőségű fényhatást biztosít kisebb esküvők, céges események, házibulik számára. Könnyen vezérelhető DMX-n keresztül, vagy akár automata módban is használható.

Az energiatakarékos Varytec LED Derby garantálja a látványos fényhatást a bulik és események során. Az eszköz 20 Wattos LED-jeinek köszönhetően intenzív színekkel tűzdelt látványvilágot teremthetsz. A kompakt méret és az egyszerű kezelhetőség pedig lehetővé teszi, hogy bármilyen helyszínen használható legyen.

A Spider Mini 8x10W kompakt méretű és erős LED-fényforrásokkal felszerelt eszköz, amely kiválóan alkalmas a bulik és DJ-szettek hangulatának fokozására. A könnyen kezelhető vezérlőpanelnek köszönhetően bárki könnyedén beállíthatja a kívánt fényhatást, míg az automatikus programok és hangvezérlési módok a profi hatás érdekében gondoskodnak.

Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az erős, 24x3W UV LED lámpával felszerelt DMX-es eszközünk garantáltan feldobja bármelyik party hangulatát. Az ultraibolya fény kiemeli a ruházat és dekorációk világító hatásait, és izgalmas vizuális élményt nyújt a táncparketten. Kiválóan alkalmas akár nagyobb terek, helyiségek UV megvilágítására, illetve dekorációs elemként való felhasználásra is.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Retro bulit csinálnál? Akkor a klasszikus tükörgömb kihagyhatatlan eleme a bulidnak! Az 50cm átmérőjű tükörgömbünkkel könnyedén varázsolhatod az éjszakai eseményeidet még fényesebbé és színesebbé. Legyen szó esküvőről, születésnapról vagy bármilyen buliról, a tükörgömb garantáltan emlékezetessé teszi az alkalom hangulatát.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az LASERWORLD CS-1000RGB Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen kisebb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során a LASERWORLD CS-1000RGB Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Felsőkategóriás lézer, ezzel az eszközzel garantáltan a Te bulid lesz a legemlékezetesebb! Az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen nagyobb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Felsőkategóriás lézer, ezzel az eszközzel garantáltan a Te bulid lesz a legemlékezetesebb! Az EMMA EM-RGB280 7W Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen nagyobb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során az EMMA EM-RGB280 7W Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Stairville Power Strobe 1500W DMX a tökéletes választás, ha ki szeretnéd emelni eseményed hangulatát. A magas teljesítményű 1500W-os villogó lámpával rendelkező DMX vezérlésű eszköz garantáltan elvarázsolja a közönséget. A magas teljesítményű lámpa könnyedén kezelhető, és szinkronizálható más DMX készülékekkel.

Az Involight Ledstrob 400 Stroboszkóp tökéletes választás, ha ki szeretnéd emelni eseményed hangulatát. A magas teljesítményű 400W-os villogó lámpával rendelkező DMX vezérlésű eszköz garantáltan elvarázsolja a közönséget. A magas teljesítményű lámpa könnyedén kezelhető, és szinkronizálható más DMX készülékekkel.

Ragadd meg a figyelmet a HUNGAROFLASH QUASAR PRO 15000W Stroboszkóppal! Lenyűgöző látványt teremthetsz ezzel az eszközzel, melynek hatalmas teljesítménye még a legnagyobb helyeket is betölti fényével. Meghökkentő hatású stroboszkóp feltűnő hatással van a bulidinamikára, ráadásul az erős 15000W-os villogás akár egy koncert vagy fesztivál hangulatát is megteremtheti

Céges rendezvények, esküvők, házibulik

A 60W Spot mozgófejes robotlámpa kiemelkedően erős fénye és számos színváltoztató opciója révén ideális választás bármely kisebb - közepes rendezvényhez, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, vagy házibuliról. Az eszköz további funkciói között található a dimmelés, a flash és a zenei üzemmód, amelyek még több kreatív lehetőséget nyújtanak az eszköz használójának.

A 60W beam robotlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen fénytechnikai környezetben. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális választás bármely rendezvényre, koncertre vagy DJ szettbe. Az erős és precíz fényárammal rendelkező lámpa széles színskálával és látványos effektekkel rendelkezik, amelyek garantáltan fokozzák a hangulatot. A DMX vezérlésnek köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő fénytechnikai rendszerekbe, így még magasabb szintű látványvilágot lehet teremteni.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 7x10W Wash robotlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen fénytechnikai környezetben. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális választás bármely rendezvényre, koncertre vagy DJ szettbe. Az erős és precíz fényárammal rendelkező lámpa széles színskálával és látványos effektekkel rendelkezik, amelyek garantáltan fokozzák a hangulatot. A DMX vezérlésnek köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő fénytechnikai rendszerekbe, így még magasabb szintű látványvilágot lehet teremteni.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 6x15W Bee Eye Beam Robotlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen fénytechnikai környezetben. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális választás bármely rendezvényre, koncertre vagy DJ szettbe. Az erős és precíz fényárammal rendelkező lámpa széles színskálával és látványos effektekkel rendelkezik, amelyek garantáltan fokozzák a hangulatot. A DMX vezérlésnek köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő fénytechnikai rendszerekbe, így még magasabb szintű látványvilágot lehet teremteni.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Varytec Hero Spot 60 robotlámpa lenyűgöző és sokoldalú fényeffekteket nyújtó eszköz. Ez a kompakt és erőteljes lámpa tökéletes választás a házibulitól a komolyabb esküvőkig, vagy akár a kis színpadi előadásokig. A Hero Spot 60 rendelkezik mozgatható fejjel és sokféle színes és formás gobóval, amelyek lenyűgöző világítási effekteket hoznak létre. A beépített programok és a külön fényvezérlési lehetőségek lehetővé teszik, hogy a fényeket a saját elképzeléseid szerint alakítsd. Bérelj egy Varytec Hero Spot 60 robotlámpát, és varázsold át az eseményt lenyűgöző fényjátékkal, amely garantáltan emlékezetessé teszi azt!

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Az Involight LED MH77B robotlámpa lenyűgöző fényeffektusokat kínál, amelyek feldobják bármely rendezvényt vagy bulit. A kiváló minőségű LED-ek és a precíz mozgásvezérlés páratlan látványvilágot teremtenek, és varázsolják egyedivé az eseményt. Bérlésével garantáltan emlékezetes és látványos eseményt biztosítasz, ami még sokáig emlékezetben marad ügyfeleid számára.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Involight LedMh 127S Led Spot Robotlámpa egy erős és sokoldalú eszköz, amely bármilyen rendezvényt feldob. Az erős 127W LED-es fényforrásának köszönhetően lenyűgöző fényhatást érhetünk el, a különböző színek és gobók kombinálásával pedig még változatosabbá tehetjük a látványt.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Involight MH140B Beam Robotlámpa kiváló minőségű, 140W-os LED-ekkel és 7°-os széles szöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz és erős fénykibocsátást. A DMX vezérlés és a beépített programok széles választékát kínálják, amelyekkel könnyen szinkronizálható az előadás vagy az esemény többi technikai felszerelése. A könnyű és kompakt kialakítás pedig lehetővé teszi a könnyű szállítást és telepítést bármely helyszínen.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Involight LED MH 250S PRO Led Spot Robotlámpa egy professzionális erős és sokoldalú eszköz, amely bármilyen rendezvényt feldob. Az erős 225W LED-es fényforrásának köszönhetően lenyűgöző fényhatást érhetünk el még a legnagyobb helyeken is, a különböző színek és gobók kombinálásával pedig még változatosabbá tehetjük a látványt.

Céges rendezvények, Esküvők, Klippforgatások

Az Astera AX1 egy innovatív és sokoldalú LED cső, amely számos kreatív világítási lehetőséget kínál. Ez az 8 db-os LED cső szett tökéletes választás olyan eseményekhez, ahol lenyűgöző fényjátékra van szükség. Az AX1 LED csövek számos színben és effektben képesek világítani, így lehetőséged van egyedi hangulatot teremteni és az eseményedet kiemelkedővé tenni. A vezeték nélküli vezérlésnek köszönhetően könnyedén programozhatod és szinkronizálhatod a fényeffekteket a zene vagy a hangulatváltozásokhoz. Bérelj egy Astera AX1 8 db-os LED cső szettet, és varázsold át az eseményedet lenyűgöző világítással, amivel emlékezetessé teheted a pillanatokat és maradandó élményt nyújthatsz.