Állvány / Asztal / Traverz

Hangfal, Mikrofon, Projektor állványok, hangfal adapterek, traverzek, csörlős emelők. A házibulin használatos állványoktól egészen a komolyabb klubb, fesztivál állványokig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

A Gravity hangfal állványok biztonságos és stabil megoldást kínálnak a hangfalak rögzítésére, melyek tökéletes választásaként szolgálnak koncertekhez, rendezvényekhez és DJ-szettekhez. Bérelje ki tőlünk a Gravity hangfal állványokat, hogy az eszközök stabil lábakon állhassanak, és hogy a hangfalak hangjai kristálytisztán és erőteljesen juthassanak el a közönségig.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Fedezd fel a világítás új dimenzióját a Gravity TLS 431 B állvánnyal! Ez az alumínium állvány nem csak masszív és stabil, hanem a könnyű súlyának és egyszerű állíthatóságának köszönhetően ideális választás bármilyen fénytechnikai igényhez. Felejtsd el a terjedelmes, háromlábú tripod állványokat, amelyek helyigényesek és balesetveszélyesek lehetnek. A Gravity TLS 431 B kompakt és megbízható, ráadásul hangfalakhoz is kiválóan használható. Ezzel az állvánnyal könnyedén biztosíthatod a maximális stabilitást és a professzionális megjelenést, így rendezvényeid mindig a legjobb fényben tündökölhetnek!

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A Chauvet DJ CH 06 Fényállvány segítségével stílusos és biztonságos módon tudod elhelyezni a világítástechnikai eszközeidet. Válaszd ezt a professzionális állványt, hogy színesítsd az eseményedet, és emeld a rendezvény színvonalát.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A Tempo LST-200 Fényállvány segítségével stílusos és biztonságos módon tudod elhelyezni a világítástechnikai eszközeidet. Válaszd ezt a professzionális állványt, hogy színesítsd az eseményedet, és emeld a rendezvény színvonalát.

Fesztiválok, Koncertek, Esküvők, Céges rendezvények, Klubbok

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az univerzális mikrofon állvány ideális megoldás koncertek, beszélgetések és felvételek során. Állítható magassága és stabil lábai lehetővé teszik a könnyű használatot bármilyen környezetben.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

Amennyiben hangszeren szeretnél játszani, fedezd fel ezt a zenei segítőt a nélkülözhetetlen Veles-X kottatartó személyében. Egyszerűen helyezd a padlóra, és élvezd a kényelmes zenélést otthon és minden más előadáson is. Előállítási anyaga fém. A csúszásmentes kivitelnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a kottáid csúszkálni fognak játék közben. Rugós tartókkal látták el, hogy egyszerűen és gyorsan lehessen rögzíteni a lapokat. Ezek a tartók erősek, így jól tartják a kottát, ugyanakkor lehetővé teszik a lapok szabad manipulálását előadás közben. A kottaállvány stabil és megbízható, miközben játék közben könnyű hozzáférést biztosít a kottákhoz. Az állítható magasság segítségével a felhasználók testreszabhatják a tartót saját igényeik és hangszereik szerint. A praktikus Veles-X kottaállványt a szemet vonzó fekete szín erősíti.

Fesztiválok, Zenekaroknak, Koncertek, Céges rendezvények, Esküvők

Könnyű és stabil kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást és gyors telepítést. A magasság és dőlésszög könnyű beállítása rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez, így mindig optimális hangzással szolgál. Ha bérelsz tőlünk egy Tempo MS50 mikrofon állványt, garantáljuk, hogy megbízható társad lesz a hangtechnikában, és még professzionálisabbá teheted az eseményed vagy produkciód.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A Gravity SP-2332-B szatellit-rud megbízható megoldás, ha hangfalak rögzítésére van szükség. Kiváló minőségű anyagokból készült, és könnyen kezelhető, így ideális választás számos zenei eseményhez. Ezzel a szatellitrúddal a mélyláda fölé helyezhetjük el top ládánkat.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az SA Varitilt dönthető hangfalállvány adapter 35 mm-es állványhüvelyhez való, porfestett acélból készült, segítségével a hangfal max. 15°-ban dönthető. A dőlésszög a hangfal felhelyezése után is változtatható, így a magassugárzó irányítható. A Gravity-Speaker Tilt Adapter segítségével szabadon állíthatod a hangszóró szögét, így optimális hangminőséget érhetsz el. Adj még több életet rendezvényeid hangzásvilágához és bérelj ki tőlünk!

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők. Konferenciák

A Gravity dupla hangfaltartó konzol biztonságos és stabil megoldást kínál két hangfal elhelyezéséhez. Ezzel a könnyen használható eszközzel egyszerűen kihasználható a tér, és professzionális hangzást érhetünk el.

Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Gurulós projektortartó állvány laptoptartóval kombinálja a kényelmes projektorhasználatot a számítógépes munkával, ideális választás prezentációkhoz és oktatási célú előadásokhoz. A mobil tartó könnyedén mozgatható a helyiségben, így mindenki könnyen láthatja a projekciót.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A traverz totem szett nagyszerűen használható mindenféle rendezvényen, legyen szó cégesrendezvényről, esküvőről, vagy akár klub eseményről. Nem probléma ha az adott helyen a mennyezetre nem lehet felfüggeszteni robotlámpát, spot lámpát, ezzel az eszközzel esztétikusan elhelyezheti azokat, sőt akár Tv állványként is lehet használni, ezzel is extravagáns kinézetet adva eseményének. A Totemeket akár alulról megvilágítva is lehet használni, ezzel is emelve az esemény színvonalát.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Prolyte háromszög traverz ideális megoldás események, koncertek vagy előadások számára, ahol a biztonságos és stabil tartás elengedhetetlen. Az erős alumínium anyagból készült traverz lehetővé teszi, hogy könnyedén és rugalmasan alakítsa ki a színpadi helyszínt, és biztonságosan rögzítse a különböző elemeket.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Sixty M29S Négyszög Traverz elem ideális megoldás események, koncertek vagy előadások számára, ahol a biztonságos és stabil tartás elengedhetetlen. Az erős alumínium anyagból készült traverz lehetővé teszi, hogy könnyedén és rugalmasan alakítsa ki a színpadi helyszínt, és biztonságosan rögzítse a különböző elemeket.

Fesztiválok, Koncertek, Klubbok, Szabadtéri események

A Csörlős emelő traverzhez készült tartó egy erős és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és biztonságosan emelj és mozgass nagyobb traverzeket a levegőben. Használatával könnyedén felrögzítheted a traverzt a megfelelő magasságba, és a csörlővel fokozatosan emelheted azt a kívánt pozícióba. A tartó szilárd és stabil konstrukciója biztosítja a maximális biztonságot és stabilitást a feladatok elvégzése során. Ha meg kell emelned valami nagyot, akkor ez az eszköz az ideális megoldás a feladat elvégzéséhez.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Ezzel Sixty82 Stage82 Hexa színpadelemmel könnyedén rendezheted meg eseményeidet, koncertjeidet, előadásaidat, színházi előadásaidat, konferenciáidat vagy éppen stand-up comedy estjeidet. A könnyű súlyú, mégis stabil építése lehetővé teszi, hogy egyszerűen mozgatható és telepíthető legyen bármelyik helyszínen. Az elemek egyszerűen összeilleszthetők és egymásra rakhatók, így a különböző méretű színpadok könnyedén és gyorsan összeállíthatóak. A színpadlapok fekete, csúszásmentes felülettel rendelkeznek, amely biztosítja a színészek és előadók biztonságos járását és mozgását a színpadon. Bérelhető színpadként vagy kiegészítőként szolgáló elemként, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabottan alakítsd ki a rendezvényed helyszínét.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Fedezd fel az UDG Ultimate Flight Case Z-stílusú DJ-asztalt, amely egyesíti a letisztult, professzionális megjelenést és a könnyű használatot! Ez az asztal ipari szilárdságú anyagokból készült, ideális választás bármely rendezvényhelyszín, klub vagy kölcsönző számára. A masszív 9 mm vastag rétegelt lemez fekete bevonattal és elegáns méhsejt mintázatú "Stage Grip" külsővel rendelkezik, így nem csak erős, de stílusos is. A beépített élgörgős kerekek és a nagy teherbírású, rugós fogantyúk biztosítják a könnyű és biztonságos szállítást. Válaszd az UDG Ultimate Flight Case-t, és emeld új szintre az élményt!

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Konferenciák, Esküvők

Sűrűn jársz fellépni? Eleged van abból, hogy alig férnek el eszközeid a klub pultjában? Akkor megvan a megoldás! A ProLyte terméke egy könnyen installálható és szállítható, profi DJ pult!