Állvány / Asztal / Traverz

Hangfal, Mikrofon, Projektor állványok, hangfal adapterek, traverzek, csörlős emelők. A házibulin használatos állványoktól egészen a komolyabb klubb, fesztivál állványokig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Céges Rendezvények, Esküvők

Céges rendezvények, esküvők elengedhetetlen kiegészítője

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Kevés a hely a mélyládának és egy külön hangfal állványnak? Semmi probléma, ezzel a szatellitrúddal a mélyláda fölé helyezhetjük el top ládánkat.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az SA Varitilt dönthető hangfalállvány adapter 35 mm-es állványhüvelyhez való, porfestett acélból készült, segítségével a hangfal max. 15°-ban dönthető. A dőlésszög a hangfal felhelyezése után is változtatható, így a magassugárzó irányítható.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Lehetővé teszi hogy két hangszórót lehet egy állványra felszerelni, ellenálló acélból készült, 35mm átmérőjű állványokhoz megfelelő.

Céges Rendezvények, Esküvők

Mobil állvány / íróasztal projektorokhoz, laptoptartóval. Ideális konferenciatermekben, szállodákban, osztálytermekben és más helyeken.

Sűrűn jársz fellépni? Eleged van abból, hogy alig férnek el eszközeid a klub pultjában? Akkor megvan a megoldás! A ProLyte terméke egy könnyen installálható és szállítható, profi DJ pult!