Csomagok

Legyen szó házibuliról, vagy egy komolyabb klubbról, esetleg esküvőről, konferenciáról, vagy akár egy karaoke buliról a barátokkal, itt minden csomagot megtalálsz, ráadásul a csomagjaink tetszés szerint variálhatóak!
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

A surlófény és LED ball bérlése ideális módja annak, hogy feldobd a házibulid hangulatát és emlékezetessé tedd az estét. Az élénk és színes fények segítenek a bulizóknak a jó hangulat megteremtésében és egyedi vizuális élményt nyújtanak. A surlófény és LED ball beállítása egyszerű és könnyen kezelhető, így bárki használhatja őket, hogy még élvezetesebbé tegye a bulit.

A surlófény és Led ball bérlése, valamint az Electro-Voice ZLX12P aktív hangfal bérlése a tökéletes kombináció, hogy az otthoni bulit egy igazi élménydús eseménnyé varázsoljuk. A hangfalak professzionális minőségű hangzást biztosítanak, a surlófény és LED ball fények pedig olyan hangulatot teremtenek, amely megfelel az est témájának és emlékezetessé teszik az egész éjszakát.

Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A surlófény, füstgép, 60W kis robotlámpa, LED ball és az Electro-Voice ZLX12P aktív hangfal kombinációja a garantált siker a házibulikban. A fények és a hangfalak együttesen teremtenek egy olyan hangulatot, amely emlékezetessé teszi az egész éjszakát. A kis robotlámpa pedig további vizuális élményt biztosít, amely megfelel az est témájának.

A kisebb klubok számára ideális a bérelhető surlófény, füstgép, led lámpa, Electro-Voice ELX118P aktív mélyláda és Electro-Voice ZLX12P aktív hangfal kombinációja. Együtt biztosítják a tökéletes hang- és fényrendszert a bulikhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Az Electro-Voice hangfalak kiváló minőségű hangot biztosítanak, a surlófény és füstgép pedig látványos hangulatot teremtenek, így garantált a felejthetetlen élmény.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Nagyobb Házibulik

A kisebb klubokban a hangulat elengedhetetlen eleme a megfelelő fény- és hangtechnika. A bérelhető surlófény, füstgép, Led Ball és aktív top és mélyláda biztosítja a magával ragadó atmoszférát, míg a Pioneer DJ pult garantálja a tökéletes zenei élményt. Bérelje ki ezeket a kompakt és hatékony eszközöket, hogy vendégeinek felejthetetlen élményben legyen része.

Ha kisebb klubban zenélsz, de a hangulatot fokozni szeretnéd, akkor ne habozz bérelni egy ilyen csomagot! Az 8db 60W-os robotlámpa káprázatos fényjátékot biztosít, a füstgép pedig az egész élményt fokozhatja ráadásul az electro-voice elx118p aktív mélyládák és zlx12p aktív hangfalak erőteljes és tiszta hangzást biztosítanak az eseményen. A Pioneer XDJ-RX2 DJ pult pedig lehetővé teszi, hogy a zenei repertoárod széles skálájából válogass és biztosítsd a tökéletes hangulatot a közönségnek!

Kisebb esküvőkre

Egy kisebb esküvő mindenki életének egyik legfontosabb napja, és a megfelelő hangulat és zenei élmény elengedhetetlen a tökéletes eseményhez. A surlófény, LED-fények és professzionális hangrendszer kombinációja biztosítja, hogy a vendégek és az ifjú pár is kellemesen érezzék magukat, és életre szóló emlékekkel gazdagodjanak. A Pioneer DJ pult pedig lehetővé teszi a zenei kívánságok testreszabását, hogy mindenki jól érezze magát és táncoljon az egész éjszaka.

Ha egy igazán emlékezetes és hangulatos esküvői bulit szeretnél, akkor ez a csomag garantáltan lenyűgözi majd a vendégeket. A surlófény, LED-fények és professzionális hangrendszer kombinációja biztosítja, hogy a vendégek és az ifjú pár is kellemesen érezzék magukat, és életre szóló emlékekkel gazdagodjanak. A Pioneer DJ pult pedig lehetővé teszi a zenei kívánságok testreszabását, hogy mindenki jól érezze magát és táncoljon az egész éjszaka. A csomag minden olyan eszközt tartalmaz ami a nagy napotokon elengedhetetlen.

Közepes - Nagyobb méretű esküvőkre

Az esküvőknek mindig is különleges hangulata van, és egy jó fénytechnika nélkülözhetetlen része ennek az atmoszférának. Az általunk kínált csomag még varázslatosabbá teheti a hangulatot, emellett az Electro-Voice hangfalak és mélyládák pedig kiváló minőségű hangzást biztosítanak, amelyek még felejthetetlenebbé teszik az ifjú pár nagy napját. Ezzel a csomaggal garantált hogy vendégei egy életre szóló élménnyel térnek majd haza!

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

Az electro-voice zlx12p aktív hangfal és az allen&heath zed10 fx keverő együttesen kiváló hangminőséget biztosítanak konferenciákhoz, előadásokhoz és más eseményekhez. A Sennheiser XSW835 vezetéknélküli mikrofon pedig kényelmes és szabad mozgást biztosít az előadónak, miközben a mikrofon állvány segítségével stabilan helyezhető el a színpadon. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

A 2db electro-voice zlx12p aktív hangfal és az allen&heath zed10 fx keverő együttesen kiváló hangminőséget biztosítanak konferenciákhoz, előadásokhoz és más eseményekhez. A 2db Sennheiser XSW835 vezetéknélküli mikrofon pedig kényelmes és szabad mozgást biztosít akár kettő előadónak is, a mikrofon állványok segítségével akár stabilan helyezhető el a színpadon. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

Az események szervezése rengeteg időt és energiát igényel, így fontos, hogy a bérelt eszközök egyszerűen és gyorsan felállíthatóak és használhatóak legyenek. A 4db electro-voice zlx12p hangfalak, az allen&heath zed10 fx keverő és a 4db Sennheiser XSW835 mikrofonok minőségi hangot biztosítanak, így a közönség részletesen hallhatja a beszélgetéseket, előadásokat vagy zenei produkciókat. A bérlés gazdaságos lehetőség azoknak, akik időlegesen szeretnének hozzáférni a legjobb technológiához, hogy a konferencia, előadás vagy zenei produkció magas színvonalon valósuljon meg. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.