Konferencia Pack [Gold]

Az események szervezése rengeteg időt és energiát igényel, így fontos, hogy a bérelt eszközök egyszerűen és gyorsan felállíthatóak és használhatóak legyenek. A 4db electro-voice zlx12p hangfalak, az allen&heath zed10 fx keverő és a 4db Sennheiser XSW835 mikrofonok minőségi hangot biztosítanak, így a közönség részletesen hallhatja a beszélgetéseket, előadásokat vagy zenei produkciókat. A bérlés gazdaságos lehetőség azoknak, akik időlegesen szeretnének hozzáférni a legjobb technológiához, hogy a konferencia, előadás vagy zenei produkció magas színvonalon valósuljon meg. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

Bérleti díj: 76.990,- Ft / csomag / alkalom

Kaució: 40.000,- Ft / csomag

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Csomag neve: Konferencia Pack [Gold]
  • 4db 1000W Electro Voice – ZLX12P Aktív hangfal
  • 1db Allen & Heath Zed10 FX Zenekari keverő
  • 4db Sennheiser XSW835 Vezetéknélküli Mikrofon / Mikroport, Fejmikrofon
  • 1db Projektor vászon (Tripod)
  • 1db Projektor
  • 4db Hangfal állvány
  • 4db Mikrofon állvány
  • Pár perc alatt összerakható a teljes szett
  • Súly összesen: ~ 75 kg

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 6x18W akkumulátoros surlófény kiváló választás, ha igazi páratlan hangulatot szeretnél az eseményedre. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően kábelek nélkül is használható, és a színek széles skálája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Bérlésével nem csak a költségeket takaríthatod meg, de az eseményed stílusát is emelheted egy magasabb szintre.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A Chauvet DJ CH 06 Fényállvány segítségével stílusos és biztonságos módon tudod elhelyezni a világítástechnikai eszközeidet. Válaszd ezt a professzionális állványt, hogy színesítsd az eseményedet, és emeld a rendezvény színvonalát.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Sennheiser XSW 1-835 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás énekesek és beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az Electro Voice ELX 118P aktív mélyláda egy professzionális szintű eszköz, amely garantálja a magas minőségű hangzást minden helyszínen. A kiváló minőségű hangszóró egység és a hatékony erősítő ötvözete teszi lehetővé, hogy a mélyhangok nagyobb teljesítménnyel és pontosabb hangzással szólaljanak meg. Az erős és strapabíró kivitelnek köszönhetően a mélyláda könnyen szállítható és telepíthető, így tökéletes választás bármilyen kisebb klubba, esküvőre, házibuliba, vagy DJ esemény rendezvény számára.