Projektorok, Kamerák

Közeli és lézer projektorok, otthoni karaoke partytól kezdve a komolyabb céges eseményekig. Sportkamerák a belépőszinttől a professzionális GoProig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

A Xiaomi Full HD Lézer projektor egy olyan eszköz, amely minden rendezvényen lenyűgöző hatást kelt. Az akár 150 hüvelykes képvetítési képessége és a Full HD felbontása révén élethű, tiszta és részletgazdag képet biztosít. Rendkívül egyszerűen kezelhető, hiszen csupán egy HDMI, egy USB vagy akár Bluetooth/Wi-Fi csatlakozóval csatlakoztatható. A projektor lézer technológiával működik, ami azt jelenti, hogy az izzóalapú projektorokkal szemben hosszabb élettartamú és nagyobb fényerejű. Ha szeretné, hogy rendezvénye profi legyen, béreljen Xiaomi Full HD Lézer projektort, és garantáltan mindenki emlékezetes élményként fogja megélni az eseményt.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Az Epson EB-L200F Lézer Projektor egy magas minőségű, professzionális projektor, amely megfelel az igényes prezentációs környezeteknek, mint például a konferenciatermek, az oktatási intézmények és a nagyobb rendezvények. Ez a projektor a legújabb lézer technológiát használja, amely lehetővé teszi a nagyobb fényerejű és részletesebb képek megjelenítését akár nagyobb távolságokról is. A kiváló minőségű kép mellett az Epson EB-L200F projektornak a nagy megbízhatósága is kiemelkedő, mivel a lézer technológiának köszönhetően nem szükséges a lámpa cseréje. A projektor további előnye, hogy rendelkezik a legmodernebb csatlakozási lehetőségekkel, így a HDMI és a Wi-Fi lehetőség is elérhető, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli projekciókat. Az Epson EB-L200F továbbá kompatibilis a legtöbb audio-vizuális eszközzel, és egyszerűen integrálható a már meglévő technológiával. Ha bérelni szeretné az Epson EB-L200F Lézer Projektort, akkor biztos lehet abban, hogy az Ön előadása professzionális és magas minőségű lesz, amely biztosítja, hogy az üzenetét hatékonyan közvetíti a hallgatóságának.

Az SJCAM SJ4000 WiFi Sportkamera tökéletes választás sportolóknak és kalandvágyóknak, akik szeretnék megörökíteni legemlékezetesebb pillanataikat. Az egyszerűen használható, de kiváló minőségű kamera WiFi-kapcsolattal és több funkcióval rendelkezik, mint például a time-lapse és a loop recording, hogy még több lehetőséget kínáljon az alkotásra és a megosztásra.

Kirándulás, Túrázás, Nyaralás, Live mix felvétel

Az GoPro Hero 9 Black Sportkamera kiváló minőségű 5K videókat készít, valamint tartalmaz egy széles látószögű objektívet, amely lehetővé teszi az egész jelenet rögzítését. Vízálló kialakításának köszönhetően az eszköz ideális az extrém sportok, utazások és kalandok dokumentálásához. A beépített érzékelők és stabilizátor garantálják a sima és éles felvételeket, így minden pillanatot életre tudunk kelteni. A bérlési lehetőség segítségével pedig mindenki megteheti ezt akár hosszabb utakon is, anélkül, hogy egy drága készülékre költené a vagyonát.