SJCAM SJ4000 WiFi Sportkamera

Az SJCAM SJ4000 WiFi Sportkamera tökéletes választás sportolóknak és kalandvágyóknak, akik szeretnék megörökíteni legemlékezetesebb pillanataikat. Az egyszerűen használható, de kiváló minőségű kamera WiFi-kapcsolattal és több funkcióval rendelkezik, mint például a time-lapse és a loop recording, hogy még több lehetőséget kínáljon az alkotásra és a megosztásra.

Bérleti díj: 5.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 5.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Modell: SJCAM SJ4000 WiFi Sportkamera
  • FullHD-s akciókamera / kalandkamera / sportkamera
  • 12 MP-es Panasonic MN34120PA CMOS érzékelő, 170°-os látószögű optikával
  • FullHD 1920 x 1080 @ 30fps, HD 1280 x 720 @ 60 Fps videó felvétel
  • Beépített WiFi adapter / okostelefonról vezérelhető
  • Tartozék 30 méterig vízálló tok + tartozékok a rögzítéshez
  • Kompakt méret, 1,5” színes LCD kijelző, cserélhető akkumulátor
  • Felvétel MicroSD memóriakártyára
  • Akár laptoppal együtt, személyzettel is bérelhető Live Stream készítéshez

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Céges rendezvények, Esküvők, Klubbok

Az innovatív titánium granulátum egyedi szikragép élményt nyújt minden rendezvényre. A granulátum hosszan tartó égést biztosít (egy tasak ~ 10-14perc), és nem tartalmaz káros anyagokat. Használata biztonságos, és környezetbarát megoldást kínál minden fény- és hangtechnikával foglalkozó szakember számára.

Kirándulás, Túrázás, Nyaralás, Live mix felvétel

Az GoPro Hero 9 Black Sportkamera kiváló minőségű 5K videókat készít, valamint tartalmaz egy széles látószögű objektívet, amely lehetővé teszi az egész jelenet rögzítését. Vízálló kialakításának köszönhetően az eszköz ideális az extrém sportok, utazások és kalandok dokumentálásához. A beépített érzékelők és stabilizátor garantálják a sima és éles felvételeket, így minden pillanatot életre tudunk kelteni. A bérlési lehetőség segítségével pedig mindenki megteheti ezt akár hosszabb utakon is, anélkül, hogy egy drága készülékre költené a vagyonát.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A 650W hidegszikragép tökéletes választás bármilyen show, koncert vagy esemény számára, amelyben különleges hatást kívánnak elérni. A hideg szikrák látványa lenyűgöző és felejthetetlen marad a közönség számára. Ne habozzon bérelni ezt az eszközt, hogy különleges és emlékezetes élményt nyújtson az eseményén!

Közepes - Nagyobb méretű esküvőkre

Az esküvőknek mindig is különleges hangulata van, és egy jó fénytechnika nélkülözhetetlen része ennek az atmoszférának. Az általunk kínált csomag még varázslatosabbá teheti a hangulatot, emellett az Electro-Voice hangfalak és mélyládák pedig kiváló minőségű hangzást biztosítanak, amelyek még felejthetetlenebbé teszik az ifjú pár nagy napját. Ezzel a csomaggal garantált hogy vendégei egy életre szóló élménnyel térnek majd haza!