Zenekari keverő

Analóg és digitális zenekari keverők széles választéka! A karaoke zenekari keverőktől egészen a komolyabb klub digitális keverőkig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

#zenekarikeverő bérlés #digitális zenekari keverő #bérlés #kölcsönzés

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők

Az RCF LIVE PAD 6 Zenekari keverő egy kompakt, kiváló minőségű, és megbízható keverőpult, amely ideális választás kisebb élőzenekari előadásokhoz. A keverő intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi az egyszerű használatot, és nagyszerű hangminőséget biztosít a zenekar számára. A keverő beépített effektjei és erősítői lehetővé teszik, hogy a zenekarok azonnal bekapcsolhassák a hangjukat, és akár egy hatalmas hangrendszeren is megszólalhassanak.

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők

A MACKIE PRO FX8 Zenekari keverő egy kompakt, kiváló minőségű, és megbízható keverőpult, amely ideális választás kisebb élőzenekari előadásokhoz. A keverő intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi az egyszerű használatot, és nagyszerű hangminőséget biztosít a zenekar számára. A keverő beépített effektjei és erősítői lehetővé teszik, hogy a zenekarok azonnal bekapcsolhassák a hangjukat, és akár egy hatalmas hangrendszeren is megszólalhassanak.

Klubbok, Céges rendezvények, Konferenciák, Esküvők

Az Allen & Heath ZED-10FX Zenekari keverő egy kiváló minőségű, kompakt keverőpult, amely ideális választás kisebb élőzenekari és stúdiófelvételekhez. A keverő rendelkezik beépített effektekkel és EQ-val, amelyek lehetővé teszik a zenekarok és DJ-k számára, hogy szabadon keverhessenek és szabályozhassák a hangjukat. A keverő beépített USB interfésze lehetővé teszi a felvételek egyszerű és megbízható rögzítését és számítógépes kezelését is.

Klubbok, Céges rendezvények, Konferenciák, Esküvők

Az Allen & Heath ZED-12FX Zenekari keverő egy kiváló minőségű és sokoldalú keverőpult, amely ideális választás élőzenekari és stúdiófelvételekhez. A keverő rendelkezik beépített effektekkel és EQ-val, amelyek lehetővé teszik a zenekarok és DJ-k számára, hogy szabadon keverhessenek és szabályozhassák a hangjukat. Az erősítőknek köszönhetően akár egy nagyobb hangrendszeren is megszólalhat a zenekar. A keverő beépített USB interfésze lehetővé teszi a felvételek egyszerű és megbízható rögzítését és számítógépes kezelését is.

Klubbok, Céges rendezvények, Konferenciák, Esküvők

A Behringer XR12 digitális keverő egy kompakt és könnyen hordozható eszköz, amely kiváló minőségű hangzást és rugalmas kezelést kínál. Az eszköz WiFi kapcsolatán keresztül vezérelhető, és lehetővé teszi a zenekarok és DJ-k számára, hogy bármilyen helyszínen keverhessenek. Az XR12 beépített effektekkel, EQ-val és kompresszorral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szabad keverést és szabályozást.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Ismerd meg az Allen & Heath CQ20B digitális zenekari keverőt, melyet a legjobb minőségű hangzással és intuitív kezelhetőséggel terveztek. Ez a keverő rendelkezik az Allen & Heath híres Qu-Sync technológiájával, amely lehetővé teszi a keverők és a stageboxok egyszerű összekapcsolását. A CQ20B ideális választás mindenféle élő fellépéshez vagy DJ-szett készítéséhez.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Allen & Heath QU-16 digitális zenekari keverő a profi hangtechnika csúcsát képviseli, garantálva a kristálytiszta hangzást és a zökkenőmentes működést. Ez a kompakt eszköz tökéletes választás bármilyen koncertre vagy rendezvényre, ahol a hangminőség a legfontosabb. Az intuitív kezelőfelület és az előre beállított effektek lehetővé teszik, hogy a hangtechnikusok és zenészek könnyedén hozzák ki a legjobbat a teljesítményükből. Bérlésre ajánljuk az Allen & Heath QU-16 keverőt, hogy rendezvényed a legmagasabb szinten szóljon!