Kiegészítők

Kábelek, DMX Splitterek, Diktafonok, Projektor vásznak, aggregátorok, bluetooth adapter, szikragép töltet, fényvezérlőkig itt mindent megtalálsz!
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Esküvők, Céges Rendezvények, Házibulik

Ezzel az eszközzel bármely (általunk bérelt) hangfalból Bluetooth hangfalat varázsolsz:)

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Három vagy négy Pioneer CDJ-t használnál link módban? Ezzel az 5 portos switchel könnyen és egyszerűen kivitelezhető.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Négy utas DMX jelosztó- és ismétlő - 4 db 3 pólusú XLR kimenetre osztja szét a DMX jelet, mely alkalmas nagyobb installációkhoz.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok

Vezéreld a stroboszkópodat egyszerűen és gyorsan ezzel az eszközzel

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A TASCAM DR-05 egy magas minőségű sztereó hangrögzítő, mely könnyen kezelhető. Hordozható, magas teljesítményű, kis méretű. A DR-05 MP3 vagy WAV formátumban készít felvételeket - beleértve a 96 kHz/24 bites audio felbontást, microSD és microSDHC adathordozókra. A két, teljesen új mikrofon akár 125 dB-es SPL hangnyomást képes biztosítani, mellyel a legkisebb részlet is nagyszerűen elkapható. Könnyen összeköthető Dj pulttal, így a felvételek rögzíthetőek.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők

Konferencia, Esti film? Focimeccs? Ezzel a vászonnal biztosan lefogsz nyűgözni mindenkit! Vidd az otthonodba a mozi élményt, nézétek együtt ezt a hatalmas 100" képátlóval rendelkező vásznat.

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők

Konferencia, Esti film? Focimeccs? Ezzel a vászonnal biztosan lefogsz nyűgözni mindenkit! Vidd az otthonodba a mozi élményt, nézétek együtt ezt a hatalmas 150" képátlóval rendelkező vásznat.