Dj Keverő

Pioneer DJM keverők széles választéka! Pioneer DJM800, DJM900, DJM900 Nexus2, DJM2000, Xone keverők széles választéka, a kisebb keverőktől a nagyobbakig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

#pioneer djm900nxs2 #pioneer djm900 nexus2 #pioneer bérlés #pioneer kölcsönzés

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

A Pioneer DJM800 keverővel garantált, hogy a buli hangulata az egekbe szökik! Az elődjeihez képest fejlettebb technológiával és kiváló minőségű hangzással rendelkezik, így minden egyes számot úgy hallasz majd, mintha a lemez a kezedben lenne. a Pioneer DJM800 könnyen kezelhető, így még a kezdő DJ-k számára is ideális választás lehet.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

A Pioneer DJM-2000 egy igazán profi DJ keverő, amely számos funkcióval és kiváló minőségű hanggal rendelkezik. A keverő 4 csatornás, és többféle effektet, szűrőt és számos bemenetet tartalmaz, amelyekkel a felhasználók nagyobb kreativitást érhetnek el a mixekben. A beépített effektpadnak köszönhetően pedig élőben remixelheted a zenéidet. Ha igazán profi és magas minőségű keverőre van szükséged, amely képes megfelelni a legmagasabb elvárásoknak is, akkor a Pioneer DJM-2000 bérlése garantáltan egy felejthetetlen élményt nyújt a bulihoz.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Az Pioneer DJM-900 Nexus keverő a legmodernebb technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a DJ-k számára, hogy a legjobbat hozzák ki a zenéjükből. A népszerű Nexus sorozat tagjaként, ez a keverő tökéletes választás a magas minőségű hangokhoz és a professzionális szintű műsorokhoz. A számos beépített effekt és filter lehetővé teszi a zenék széles skálájának keverését, így mindenki garantáltan élvezni fogja a bulit.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer DJM-900 Nexus 2 keverő a legújabb technológiai fejlesztésekkel rendelkező DJ-mixer a Pioneer termékeinek sorában. Ez az eszköz képes tökéletesen illeszkedni a legkülönfélébb DJ setup-okhoz, és könnyedén irányítható a professzionális felhasználók számára is. A DJM-900 Nexus 2 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kreativitás határtalan kibontakoztatását és a különleges hangzás létrehozását. Egyedülálló keverői lehetőségei révén a Pioneer DJM-900 Nexus 2 egy igazán professzionális eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen stílusú zenei produkcióhoz. Ha szeretnéd egyedi, magával ragadó hangzással feldobni a partidat, bérelj egy Pioneer DJM-900 Nexus 2 keverőt, és garantáltan emlékezetes élményt nyújtó bulira számíthatsz!

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Az Allen & Heath - Xone 92 egy magas minőségű keverőpult, amely a legjobb audio minőséget biztosítja. A keverőpult kiválóan alkalmas professzionális DJ-k számára, akik nagy hangsúlyt helyeznek a zene minőségére és a precíz keverésre. Az Xone 92 a legjobb választás, ha egy igazán kifinomult és hatékony keverőpultot szeretnél bérelni, amely a bulidat valóban emlékezetessé teszi.