Mikrofon

Vezetékes és vezetéknélküli mikrofonok, mikroportok, fejmikrofonok széles választéka! A karaoke mikrofonoktól egészen az énekmikrofonokig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

A BEHRINGER XMS1800 vezetékes mikrofon kiváló minőségű, tökéletes választás beszéd rögzítéséhez élő fellépéseken.

Az AKG WMS 40 vezetéknélküli mikrofon ideális választás, ha tiszta hangminőséget szeretnél a prezentációkon. Egyszerűen használható, és a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően szabadságot ad a mozgásban. Bérelhető eszközként a legjobb választás, ha biztosítani szeretnéd, hogy hangod mindig jól hallható legyen.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A Sennheiser XSW 35 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Sennheiser XSW 1-835 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás énekesek és beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.

Céges Rendezvények, Esküvők

A Sennheiser XSW 1-ME2 Mikroport egy kiváló minőségű, vezeték nélküli mikrofonrendszer, amely ideális választás prezentációkhoz, interjúkhoz és előadásokhoz. A mikroport kisméretű, diszkrét kialakításának köszönhetően, teljes szabadságot nyújt a használójának a mozgás során, és kristálytiszta hangminőséget biztosít a közönség számára. A könnyen használható, vezérlőegységgel felszerelt rendszer, biztosítja a stabilitást és a megbízható vezetéknélküli kapcsolatot. Bérelje ki tőlünk ezt az eszközt, hogy garantáltan sikeres és magával ragadó előadást tarthasson!

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők

A Sennheiser XSW 1-ME3 Fejmikrofon egy professzionális minőségű, vezeték nélküli mikrofonrendszer, amely ideális választás ének- és beszédhangosításhoz. A könnyen beállítható, állítható fejpánttal rendelkező mikrofon lehetővé teszi a felhasználó számára a szabad mozgást, miközben stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. A rendszer kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással, amely ideális a professzionális előadásokhoz. Bérelje ki tőlünk ezt az eszközt, hogy garantáltan sikeres és magával ragadó előadást tarthasson!