Mikrofon

Vezetékes és vezetéknélküli mikrofonok, mikroportok, fejmikrofonok széles választéka! A karaoke mikrofonoktól egészen az énekmikrofonokig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Fesztiválok, Céges Rendezvények, Esküvők, Zenekarok részére

A Shure PGA Drumkit 7 dob mikrofon szett egy kiváló minőségű és megbízható megoldás, amely tökéletesen rögzíti és hangsúlyozza a dobok hangját. Ez a szett tartalmaz mindent, amire szükséged van a profi hangfelvételhez és élő fellépésekhez. A mikrofonok kiváló hangátvitelt és rendkívül alacsony háttérzajt biztosítanak, így garantáltan tiszta és részletgazdag hangzást érhetsz el. A könnyű és tartós kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és telepítést, így kényelmesen használhatod a mikrofonokat bármilyen helyszínen. Bérelj egy Shure PGA Drumkit 7 dob mikrofon szettet, és emeld a dobok hangzását a következő szintre, amivel lenyűgözheted a közönségedet és professzionális minőséget érhetsz el.

A BEHRINGER XMS1800 vezetékes mikrofon kiváló minőségű, tökéletes választás beszéd rögzítéséhez élő fellépéseken.

Fesztiválok, Zenekaroknak

A Shure SM57 mikrofon egy igazi legendás eszköz, amelyet a zeneiparban és az élő fellépések során is széles körben használnak. Ez a dinamikus mikrofon rendkívül sokoldalú és megbízható, így tökéletes választás bármilyen hangrögzítéshez vagy erősítéshez. A SM57 kiválóan kezeli a hangnyomásokat, és a professzionális hangminőség garantált vele. Ha bérelsz tőlünk egy Shure SM57 mikrofont, biztos lehetsz benne, hogy a hangfelvétel vagy a fellépés során kristálytiszta hangzást kapsz, és garantáltan emlékezetessé teszed a teljesítményedet vagy rendezvényedet!

Céges rendezvények, Fesztiválok, Koncertek

A Shure SM58 SE mikrofon igazi ikon a hangtechnikában, amely számos sztár előadótól a koncertekig és előadásokig széles körben használt eszköz. Ez a dinamikus mikrofon kiemelkedő hangminőséget biztosít és kiválóan szűri ki a háttérzajokat, így a hangsávok tisztasága garantált. Ha bérelsz tőlünk egy Shure SM58 SE mikrofont, megbízható és strapabíró eszközt fogsz kapni, amely hűségesen szolgál majd a hangrögzítés vagy az éneklés során. Bármilyen eseményről legyen szó, legyen az egy koncert, konferencia vagy esküvői ceremónia, a Shure SM58 SE bérlése garantáltan emelni fogja a hangélményt, és elvarázsolja a közönséget!

Az AKG WMS 40 vezetéknélküli mikrofon ideális választás, ha tiszta hangminőséget szeretnél a prezentációkon. Egyszerűen használható, és a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően szabadságot ad a mozgásban. Bérelhető eszközként a legjobb választás, ha biztosítani szeretnéd, hogy hangod mindig jól hallható legyen.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A Sennheiser XSW 35 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Sennheiser XSW 1-835 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás énekesek és beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.

Céges Rendezvények, Esküvők

A Sennheiser XSW 1-ME2 Mikroport egy kiváló minőségű, vezeték nélküli mikrofonrendszer, amely ideális választás prezentációkhoz, interjúkhoz és előadásokhoz. A mikroport kisméretű, diszkrét kialakításának köszönhetően, teljes szabadságot nyújt a használójának a mozgás során, és kristálytiszta hangminőséget biztosít a közönség számára. A könnyen használható, vezérlőegységgel felszerelt rendszer, biztosítja a stabilitást és a megbízható vezetéknélküli kapcsolatot. Bérelje ki tőlünk ezt az eszközt, hogy garantáltan sikeres és magával ragadó előadást tarthasson!

Céges rendezvények, konferenciák, esküvők

A Sennheiser XSW 1-ME3 Fejmikrofon egy professzionális minőségű, vezeték nélküli mikrofonrendszer, amely ideális választás ének- és beszédhangosításhoz. A könnyen beállítható, állítható fejpánttal rendelkező mikrofon lehetővé teszi a felhasználó számára a szabad mozgást, miközben stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. A rendszer kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással, amely ideális a professzionális előadásokhoz. Bérelje ki tőlünk ezt az eszközt, hogy garantáltan sikeres és magával ragadó előadást tarthasson!

Céges rendezvények, Konferenciák

A Konferencia mikrofon szett tökéletes választás konferenciákhoz, meetingekhez vagy előadásokhoz. A szett tartalmaz minden szükséges elemet a zavartalan kommunikációhoz és magas hangminőséghez. A könnyen kezelhető mikrofonok lehetővé teszik, hogy a résztvevők kényelmesen és hatékonyan használják azokat.