Electro Voice – ELX200-12SP Aktív Mélyláda

Az Electro-Voice ELX200-12SP mélyláda kiváló választás, ha erőteljes és tiszta mélyhangokra van szükséged. Ez a kompakt és könnyű mélyláda 12 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, amely meglepően erős és dinamikus basszust biztosít. A beépített erősítő és DSP (digitális jelfeldolgozás) technológia garantálja a kiváló hangminőséget és a precíz teljesítményvezérlést. Az ELX200-12SP mélyláda bérlése lehetővé teszi, hogy magával ragadó és mélyreható hangzást hozz létre a rendezvényeden.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Bérleti díj: 12.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 15.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Modell: Electro Voice – ELX200-12SP Aktív Mélyláda
  • Beépített D osztályú erősítő, így nem igényel külön végfokot
  • Könnyedén csatlakoztatható a Top ládákkal együtt Dj pulthoz, laptophoz vagy akár telefonhoz is.
  • 1db mélyládához 1-2db aktív topláda ajánlott (100 főig)
  • Teljesítmény: 1200W
  • Hangnyomás: 129 dB
  • Frekvencia tartomány: 35Hz-180Hz (-10dB)
  • 1db EVS-12L 12″ (300 mm) hangszóróval szerelve
  • Méret : 397 x 445 x 457 mm
  • Tömeg: 19.1 kg

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Az Electro-Voice ELX200-10P hangfal egy kiváló minőségű aktív hangfal, amely tökéletes választás kisebb rendezvényekhez és eseményekhez. Ez a kompakt és könnyű hangfal 10 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, amely erőteljes hangteljesítményt és tiszta hangzást nyújt. A beépített erősítő és DSP (digitális jelfeldolgozás) technológia gondoskodik a precíz hangminőségről és a dinamikus teljesítményről. Az ELX200-10P hangfal bérlése lehetővé teszi, hogy élvezd a professzionális hangzást és magával ragadó hangélményt rendezvényeden.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A Gravity SP-2332-B szatellit-rud megbízható megoldás, ha hangfalak rögzítésére van szükség. Kiváló minőségű anyagokból készült, és könnyen kezelhető, így ideális választás számos zenei eseményhez. Ezzel a szatellitrúddal a mélyláda fölé helyezhetjük el top ládánkat.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Az Pioneer XDJ-RX3 dj pult innovatív funkciókkal és kiváló minőségű hangzással rendelkezik, amelyek a DJ-k legjobb barátjává teszik. A kényelmes és intuitív kezelőfelület révén a XDJ-RX3 ideális választás bármilyen típusú DJ számára. A beépített effektusok és a sokoldalú csatlakozási lehetőségek segítségével a Pioneer XDJ-RX3 mindenféle zenei stílushoz alkalmazkodik.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

A Pioneer XDJ-RX2 DJ pult egy igazi kincs a DJ-k számára, hiszen kiváló minőségű hangzást biztosít, és számtalan funkcióval rendelkezik. Legyen kezdő, vagy haladó Dj, ezzel az eszközzel garantáltan sikerre visszük az eseményt. A könnyű kezelhetősége és intuitív felülete lehetővé teszi, hogy a DJ minden figyelmét a zenére összpontosíthassa, és a közönséggel együtt élvezhesse az eseményt.