DJ Pult

Pioneer Dj pultok széles választéka! Pioneer CDJ2000 Nexus szettek, kettő, három, vagy akár négy lejátszóval! Stand alone pultok Pioneer XDJ-RX2, XDJ-RX3, XDJ-XZ, kisebb pultoktól a nagyobbakig, itt mindent megtalálsz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

#dj pult bérlés #dj szett bérlés #pioneer bérlés #pioneer nexus bérlés #xdj bérlés #xdj-rx3 bérlés #cdj2000 bérlés #cdj3000 bérlés

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Az Pioneer XDJ-RX3 dj pult innovatív funkciókkal és kiváló minőségű hangzással rendelkezik, amelyek a DJ-k legjobb barátjává teszik. A kényelmes és intuitív kezelőfelület révén a XDJ-RX3 ideális választás bármilyen típusú DJ számára. A beépített effektusok és a sokoldalú csatlakozási lehetőségek segítségével a Pioneer XDJ-RX3 mindenféle zenei stílushoz alkalmazkodik.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ2000 Nexus2 lejátszó és a DJM900 Nexus2 keverőpult kombinációja kiváló minőségű hangzást és kényelmes kezelést biztosít a DJ-k számára. A CDJ2000 Nexus2 széles körű funkcionalitása és a DJM900 Nexus2 kiváló effektusai révén a DJ-k lehetővé tehetik a saját stílusuk megvalósítását és kreatívabbak lehetnek a keverésekben. A CDJ2000 Nexus2 és a DJM900 Nexus2 kombinációja professzionális szintű DJ-szettet biztosít, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer 2db CDJ3000 és a DJM900 Nexus 2 keverő együttesen a DJ-k és zenei producerek egyik közkedvelt szettje, amely a magas minőségű hangzással és a precíz vezérléssel kiváló teljesítményt nyújt a legjobb zenék lejátszásához és mixeléséhez. A 3 eszközből álló összeállítás lehetővé teszi, hogy a DJ-k külön-külön vezérelhessék a zenék keverését és egyidejűleg képesek legyenek kreatívan használni a számítógépes szoftvereket is. Az új CDJ3000 lejátszók kiváló minőségű digitális hangfájlokat képesek lejátszani, míg a DJM900 Nexus 2 keverő nagy felbontású audio feldolgozást és számos beépített effektet biztosít, hogy minden mix élvezetes legyen. A magas minőségű, modern technológiával rendelkező Pioneer DJ felszerelésekkel biztos lehetsz abban, hogy DJ szetted a legmagasabb színvonalú lesz.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Termékünk a Pioneer RMX-1000 Remix Station és Sampler egy igazán kreatív és sokoldalú készülék, amely rengeteg lehetőséget rejt magában a DJ-k számára. Ez a kis eszköz nem csak egy egyszerű sampler, hanem egy komplett effekt processzor is, amely lehetővé teszi a zenék élő módosítását és újraalkotását, így a DJ-k szinte végtelen kreatív lehetőségeket kapnak a zenék keverésére és remixelésére. A Pioneer RMX-1000 nagyon könnyen kezelhető, így még azok is bátran használhatják, akiknek nincs sok tapasztalatuk a DJ-zés terén. Ha szeretnéd feldobni az eseményed hangulatát és meglepni a vendégeidet egyedi remixekkel és effektekkel, akkor nem hagyhatod ki ezt a fantasztikus készüléket bérlési ajánlataink közül.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Házibulik

Lépj szintet az új DDJ-XP2 szoftver vezérlővel Rekordbox DJ-hez és Serato DJ Pro-hoz. Nem számít melyik DJ szoftvert használod, ez a termék többet fog kihozni belőle mint előtte.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

A Pioneer XDJ-RX2 DJ pult egy igazi kincs a DJ-k számára, hiszen kiváló minőségű hangzást biztosít, és számtalan funkcióval rendelkezik. Legyen kezdő, vagy haladó Dj, ezzel az eszközzel garantáltan sikerre visszük az eseményt. A könnyű kezelhetősége és intuitív felülete lehetővé teszi, hogy a DJ minden figyelmét a zenére összpontosíthassa, és a közönséggel együtt élvezhesse az eseményt.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Ha egy igazán profi és lenyűgöző DJ pultot keresel, akkor a Pioneer XDJ-XZ a tökéletes választás számodra! Ez az eszköz a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli, és garantálja a szuper felejthetetlen bulit minden alkalommal. A Pioneer XDJ-XZ rendkívül sokoldalú és felhasználóbarát, így akár kezdőként, akár tapasztalt DJ-ként használhatod. A nagyméretű színes érintőképernyő és a számos funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén navigálj és keverjél zenéket, miközben valóban szórakoztató élményt nyújt mindenkinek. Ez az eszköz a legújabb technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően még kreatívabb és egyedibb hangzást hozhatsz létre. Az XDJ-XZ beépített effektjeivel és a számos csatlakozási lehetőséggel szinte korlátlan lehetőségeket kínál a zenék összeállítására és keverésére. Bérelj egy Pioneer XDJ-XZ DJ pultra és garantáltan olyan bulit csinálsz, amire mindenki emlékezni fog! Ha még több információra van szükséged a bérlésről, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Az Pioneer CDJ2000 Nexus lejátszó és DJM800 keverő készlet kiváló minőségű és megbízható eszközöket kínál, amelyek ideálisak bármilyen DJ számára. A CDJ2000 Nexus lejátszók egyesítik a digitális technológia legjobb tulajdonságait, lehetővé téve a zenei tartalmak széles választékának keverését, míg a DJM800 keverő kiváló minőségű hangzást biztosít, amely a DJ-k számára elengedhetetlen. Ez a kombináció a tökéletes választás a magas színvonalú DJ-knek, akik professzionális hangminőséget igényelnek. Ha bérelni szeretnék ezeket a készülékeket, akkor garantáltan lenyűgözni fogja a közönséget és emlékezetes élményt nyújt a rendezvényen.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ2000 White lejátszó és a DJM900 Nexus White keverő egy igazán stílusos és professzionális DJ készletet alkotnak. Az elegáns fehér kialakításukkal bármely rendezvényen feltűnőek lesznek. A CDJ2000 White számos funkcióval rendelkezik, mint például a nagy felbontású kijelző, a jobb kezelhetőségért. A DJM900 Nexus White keverő pedig kiváló hangminőséget biztosít, és lehetővé teszi a DJ-k számára, hogy kreatívan keverjenek és effektezzenek. Ezt a készletet bérelve garantáltan sikeres lesz az eseményed!

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ2000 lejátszó és a DJM900 Nexus keverő egy igazán stílusos és professzionális DJ készletet alkotnak. A CDJ2000 számos funkcióval rendelkezik, mint például a nagy felbontású kijelző, a jobb kezelhetőségért. A DJM900 Nexus keverő pedig kiváló hangminőséget biztosít, és lehetővé teszi a DJ-k számára, hogy kreatívan keverjenek és effektezzenek. Ezt a készletet bérelve garantáltan sikeres lesz az eseményed!

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ2000 Nexus lejátszó és DJM900 Nexus keverő együtt a legmagasabb minőségű hang- és zenei élményt kínálja a DJ-k számára. A CDJ2000 Nexus egy intuitív és könnyen használható eszköz, amely nagy érintőképernyővel, nagy sebességű jog tárcsával és számos más funkciónnal rendelkezik. Az ehhez a lejátszóhoz tartozó DJM900 Nexus keverő pedig rendkívüli hangminőséggel és számos effekttel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a DJ-k számára, hogy végtelen kreativitást fejezzenek ki a zenék keverése során. A CDJ2000 Nexus és a DJM900 Nexus együtt biztosítják a professzionális DJ-k számára a legjobb eszközöket, amelyekkel még jobb lehet a zenék keverése és remixelése.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ2000 Nexus Platinum lejátszó és a DJM900 Nexus Platinum keverő a DJ-k közkedvelt eszközei. Az elegáns, fémes megjelenés és a fejlett technológia egyszerre teszik lenyűgözővé mindazok számára, akik a legjobb minőségű hang- és zenei élményt keresik. A két eszköz kiválóan működik együtt, lehetővé téve a szuperprecíz szinkronizációt, a pontos BPM érzékelést és a kreatív, dinamikus mixek létrehozását. Ha profi DJ-szettre van szükséged, amelynek minden eleme a legmagasabb minőségű és teljesítményű, akkor a Pioneer CDJ2000 Nexus Platinum lejátszó és a DJM900 Nexus Platinum keverő az ideális választás.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer 4db CDJ2000 Nexus 2 és a DJM900 Nexus 2 keverő együttesen a DJ-k és zenei producerek egyik kedvenc szettje, amely a magas minőségű hangzással és a precíz vezérléssel kiváló teljesítményt nyújt a legjobb zenék lejátszásához és mixeléséhez. Az 5 eszközből álló összeállítás lehetővé teszi, hogy a DJ-k külön-külön vezérelhessék a zenék keverését és egyidejűleg képesek legyenek kreatívan használni a számítógépes szoftvereket is. A CDJ2000 Nexus 2 lejátszók kiváló minőségű digitális hangfájlokat képesek lejátszani, míg a DJM900 Nexus 2 keverő nagy felbontású audio feldolgozást és számos beépített effektet biztosít, hogy minden mix élvezetes legyen. A magas minőségű, modern technológiával rendelkező Pioneer DJ felszerelésekkel biztos lehetsz abban, hogy DJ szettje a legmagasabb színvonalú lesz.