electrovoice

Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással. Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Electro Voice - ZLX 12P Aktív Hangfal egy nagyszerű választás lehet bármilyen esemény vagy rendezvény számára. Az erős 1000 wattos teljesítménye és a 12 hüvelykes hangszórója biztosítja a magas színvonalú és kiegyensúlyozott hangzást. Kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást és a könnyű telepítést bármilyen helyszínen. Az XLR és Jack csatlakozóknak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható más eszközökhöz, így egy sokoldalú hangtechnikai megoldást nyújt.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Electro Voice - ELX 112P Aktív Hangfal egy kiváló minőségű, 12 hüvelykes mélysugárzóval és 1,5 hüvelykes magassugárzóval felszerelt, erősített hangfal. Könnyű és strapabíró kivitele ideális a mobil DJ-k és kisebb zenekarok számára, akiknek fontos a hordozhatóság. Az integrált 1000 wattos erősítő és az általa nyújtott nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy nagyobb helyeken is kiváló minőségű hangot biztosítson

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Az Electro-Voice ELX115P Aktív hangfal kiváló minőségű hangzással rendelkezik, amely megfelel a legkeményebb igényeknek is. Az erősített hangszórók és a magas minőségű elektronika révén az ELX115P kiváló teljesítményt nyújt. Az ELX115P könnyű és egyszerűen használható, így ideális választás koncertekhez, DJ-szettekhez és más rendezvényekhez.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Az Electro-Voice ELX200-10P hangfal egy kiváló minőségű aktív hangfal, amely tökéletes választás kisebb rendezvényekhez és eseményekhez. Ez a kompakt és könnyű hangfal 10 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, amely erőteljes hangteljesítményt és tiszta hangzást nyújt. A beépített erősítő és DSP (digitális jelfeldolgozás) technológia gondoskodik a precíz hangminőségről és a dinamikus teljesítményről. Az ELX200-10P hangfal bérlése lehetővé teszi, hogy élvezd a professzionális hangzást és magával ragadó hangélményt rendezvényeden.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Electro Voice ELX 200-12P Aktív Hangfal egy kiváló minőségű, professzionális eszköz, amely tökéletes választás lehet bármilyen rendezvényhez vagy eseményhez. Nagy teljesítményű, 12 hüvelykes hangszóróval és 1200 W-os erősítővel rendelkezik, így garantáltan kristálytiszta hangzást biztosít. Az eloxált alumínium fogantyúk és a könnyű súlyú kialakítás megkönnyíti a szállítást és a telepítést. Ráadásul a Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes vezeték nélküli csatlakozást bármilyen okostelefonnal vagy számítógéppel.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Electro Voice EKX 15P aktív hangfal erőteljes és precíz hangzást biztosít, amely kiválóan alkalmas kisebb és közepes méretű rendezvényekhez. Az erős alumínium váz és a kiváló minőségű komponensek hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantálnak. Az integrált DSP technológia lehetővé teszi az audio hangolását, és a kényelmesen elérhető beállításokkal könnyen alkalmazkodhat a különböző helyszínekhez. A modern és letisztult megjelenése pedig biztosítja, hogy a hangfal nemcsak hangban, hanem stílusban is kitűnjön a rendezvényen.

Klubbok, Nagy rendezvények, Céges Rendezvények, Esküvők,

Az Electro Voice ETX 35P aktív hangfal a legjobb választás, ha profi hangminőségre van szükséged nagyobb helyeken. A hangfal kiváló teljesítményt nyújt, akár 2000 watt RMS teljesítményre képes, így a hang mindig tiszta és erőteljes lesz. Az ETX sorozat kifinomult DSP-je és integrált kijelzője lehetővé teszi, hogy finomhangold a hangzást és a beállításokat az igényeidhez és a helyszínhez igazítva. Ha magas minőségű, megbízható és professzionális hangrendszert keresel, az Electro Voice ETX 35P a tökéletes választás.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az Electro-Voice ELX200-12SP mélyláda kiváló választás, ha erőteljes és tiszta mélyhangokra van szükséged. Ez a kompakt és könnyű mélyláda 12 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, amely meglepően erős és dinamikus basszust biztosít. A beépített erősítő és DSP (digitális jelfeldolgozás) technológia garantálja a kiváló hangminőséget és a precíz teljesítményvezérlést. Az ELX200-12SP mélyláda bérlése lehetővé teszi, hogy magával ragadó és mélyreható hangzást hozz létre a rendezvényeden.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az Electro Voice ELX 118P aktív mélyláda egy professzionális szintű eszköz, amely garantálja a magas minőségű hangzást minden helyszínen. A kiváló minőségű hangszóró egység és a hatékony erősítő ötvözete teszi lehetővé, hogy a mélyhangok nagyobb teljesítménnyel és pontosabb hangzással szólaljanak meg. Az erős és strapabíró kivitelnek köszönhetően a mélyláda könnyen szállítható és telepíthető, így tökéletes választás bármilyen kisebb klubba, esküvőre, házibuliba, vagy DJ esemény rendezvény számára.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Az Electro Voice EKX 18SP Aktív Mélyláda egy igazán különleges eszköz, amelynek hangja garantáltan le fog nyűgözni mindenkit az eseményeden. Ha szeretnéd, hogy a vendégeid életre keljenek, és ne csak üljenek egész este, akkor ezt a mélyládát neked találták ki! A mélyláda egy igazi "monstrum", amelynek hangja nem csak a te hajadat, hanem az egész helyiségben lévő tárgyakat is megmozgatja majd.