tancafelhokfelett

Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással. Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Céges Rendezvények, Esküvők

A BeamZ LF szériájú hidegfüst, nehézfüst gépei a legmodernebb technológiával állítják elő a füstöt. Használatukhoz nem szükséges szárazjég vagy külön hűtő közeg, csupán hagyományos füstfolyadék és víz. Ultrahagos elven a vizet párává alakítja és ezt keveri össze az előállított füsttel. A keletkezett füst nagyon sokáig a föld felszínén marad. A BeamZ-től megszokott igényes kialakítás ezen gépek esetében is megfigyelhető, nagyon jól összerakott strapabíró termék. Beépített kerekeinek köszönhetően egyszerűen szállítható. Felépítéséből adódóan nem szükséges hozzá semmilyen különleges tároló, szállító doboz. Vezérlése távirányítóval, digitális programozással vagy DMX csatornán keresztül történik. Ideális választás színpadra, színházakba, discokba és bármilyen egyéb felhasználásra. Üzemeltetési költsége rendkívül alacsony.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A nehézfüstgép képes egy varázslatos hangulatot teremteni, amely az eseményt felejthetetlenné varázsolja. A dús és vastag füstfelhő látványa nem csak a színpadon vagy a DJ pultnál, hanem az egész teremben egyedülálló vizuális élményt nyújt, amely lenyűgözi a közönséget.

Céges Rendezvények, Esküvők

A Chauvet Nimbus szárazjég gép lenyűgöző hangulatot teremt bármilyen eseményen. Ezzel a készülékkel valósággal ködös varázslatot hozhatsz létre, amely pillanatok alatt átváltoztatja a teret egy misztikus és lenyűgöző helyszínné. A könnyű kezelhetőség és a kiváló minőségű köd hatásának köszönhetően a Chauvet Nimbus bérlés egy kreatív és hatásos döntés bármely rendezvényhez. Fedezd fel a köd mágikus világát és bérelj egy Chauvet Nimbus szárazjég gépet, hogy eseményed emlékezetessé váljon minden résztvevő számára!