beamrobotlampa

Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással. Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 6x15W Bee Eye Beam Robotlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen fénytechnikai környezetben. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális választás bármely rendezvényre, koncertre vagy DJ szettbe. Az erős és precíz fényárammal rendelkező lámpa széles színskálával és látványos effektekkel rendelkezik, amelyek garantáltan fokozzák a hangulatot. A DMX vezérlésnek köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő fénytechnikai rendszerekbe, így még magasabb szintű látványvilágot lehet teremteni.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Involight MH140B Beam Robotlámpa kiváló minőségű, 140W-os LED-ekkel és 7°-os széles szöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz és erős fénykibocsátást. A DMX vezérlés és a beépített programok széles választékát kínálják, amelyekkel könnyen szinkronizálható az előadás vagy az esemény többi technikai felszerelése. A könnyű és kompakt kialakítás pedig lehetővé teszi a könnyű szállítást és telepítést bármely helyszínen.