Plexi pulpitus

A plexi pulpitus egy stílusos és praktikus megoldás, amely kiemelkedően alkalmas előadások, bemutatók vagy ceremóniák számára. Az átlátszó plexi anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a pulpitusnak, amely minden eseményt emelt szintre emel. A könnyű és tartós szerkezet lehetővé teszi a könnyű szállítást és telepítést, így könnyedén alkalmazkodhatsz a különböző helyszínekhez. Bérelj egy plexi pulpitust, és garantáltan lenyűgöző és professzionális megjelenést nyújtasz a rendezvényed során, amivel magabiztosan tudod képviselni az előadásodat vagy akár cégedet.

Konferenciák, Céges rendezvények

Bérleti díj: 10.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 10.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Modell: Plexi pulpitus
  • Anyaga: víztiszta plexi
  • Fedlap: 600 x 400mm
  • Frontlap: 400 x 1180 x 10mm
  • Talp: 620 x 440 x 10mm
  • Szélesség: 600m
  • Mélység: 400mm
  • Magasság: 1120mm
  • Plexi vastagság: 10mm

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Gurulós projektortartó állvány laptoptartóval kombinálja a kényelmes projektorhasználatot a számítógépes munkával, ideális választás prezentációkhoz és oktatási célú előadásokhoz. A mobil tartó könnyedén mozgatható a helyiségben, így mindenki könnyen láthatja a projekciót.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Az Elite Screens Yard Master 2 Dual vetítővászon lehetővé teszi, hogy könnyedén élvezhesse a moziélményt otthonában vagy bármely szabadtéri helyszínen. A kétoldalas kivetítő felület lehetővé teszi a kép megjelenítését mindkét oldalról, miközben a kiváló minőségű anyag biztosítja a kontrasztos és éles képet. A könnyű súlyú és hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhova magával vigye és egyszerűen telepítse.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Az Epson EB-L200F Lézer Projektor egy magas minőségű, professzionális projektor, amely megfelel az igényes prezentációs környezeteknek, mint például a konferenciatermek, az oktatási intézmények és a nagyobb rendezvények. Ez a projektor a legújabb lézer technológiát használja, amely lehetővé teszi a nagyobb fényerejű és részletesebb képek megjelenítését akár nagyobb távolságokról is. A kiváló minőségű kép mellett az Epson EB-L200F projektornak a nagy megbízhatósága is kiemelkedő, mivel a lézer technológiának köszönhetően nem szükséges a lámpa cseréje. A projektor további előnye, hogy rendelkezik a legmodernebb csatlakozási lehetőségekkel, így a HDMI és a Wi-Fi lehetőség is elérhető, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli projekciókat. Az Epson EB-L200F továbbá kompatibilis a legtöbb audio-vizuális eszközzel, és egyszerűen integrálható a már meglévő technológiával. Ha bérelni szeretné az Epson EB-L200F Lézer Projektort, akkor biztos lehet abban, hogy az Ön előadása professzionális és magas minőségű lesz, amely biztosítja, hogy az üzenetét hatékonyan közvetíti a hallgatóságának.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Sennheiser XSW 1-835 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás énekesek és beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.