Pioneer DJM800 Keverőpult

A Pioneer DJM800 keverővel garantált, hogy a buli hangulata az egekbe szökik! Az elődjeihez képest fejlettebb technológiával és kiváló minőségű hangzással rendelkezik, így minden egyes számot úgy hallasz majd, mintha a lemez a kezedben lenne. a Pioneer DJM800 könnyen kezelhető, így még a kezdő DJ-k számára is ideális választás lehet.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

Bérleti díj: 6.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 20.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

 • Modell: Pioneer DJM800 Keverőpult
 • 4 csatornás keverőpult
 • 32-bites hangprocesszor
 • 61 programozható MIDI vezérlő
 • 4 hangszín-effekt
 • 4 digitális bemenet
 • 13 ütemeffekt, (Echo, Delay, Roll, Trans, stb …
 • Nagyméretű, pontmátrix kijelző, Rotary kit (opció). 3 sávos EQ (-26 – +6dB)
 • Mintavételezési ráta: 96 kHz / 24 bit
 • Teljesítményigény: 30 W
 • Tömeg: 7.5 kg
 • Méretek (sz x m x ma.): 320 x 381 x 108 mm
 • Frekvenciaátvitel: 20 Hz ~ 20 kHz
 • Jel-zaj viszony: 104dB (vonal), 88dB (phono), 84dB (mikrofon)

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer DJS-1000 egy professzionális DJ szampler, amely lehetővé teszi az élő zenélés és az előre felvett zenék kombinálását. Az eszköznek nagy, érintőképernyős kijelzője van, amely lehetővé teszi a kényelmes és intuitív használatot. A DJS-1000 rengeteg kreatív funkcióval rendelkezik, beleértve a különböző hatásokat, a szekvencert és a szintetizátorokat, így a DJ-k korlátlan lehetőségekkel rendelkeznek a zenék remixeléséhez és átalakításához. A bérlésével garantáltan lenyűgöző előadást tarthatsz, és kreatív érzésed kiélvezheted.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

Három vagy négy Pioneer CDJ-t használnál link módban? Ezzel az 5 portos switchel könnyen és egyszerűen kivitelezhető. Az TP-Link 5 Portos Mini Switch egy kompakt és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi az Ethernet kapcsolatok bővítését. A készülék öt 10/100/1000Mbps-es porttal rendelkezik, amelyekkel egyszerűen csatlakoztathatók az eszközök, így ideális választás kis irodák, otthoni hálózatok, játékosok vagy dj-k számára. A Plug and Play technológia segítségével az eszköz rendkívül könnyen használható, és nem igényel külön konfigurációt.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Az Pioneer CDJ2000 Lejátszó a professzionális DJ-k által leggyakrabban használt eszközök egyike. Nagy felbontású kijelzője és precíz vezérlőgombjai lehetővé teszik a pontos és kényelmes kezelést. Az USB és Ethernet kapcsolatnak köszönhetően a lejátszók könnyen összekapcsolhatók és szinkronizálhatók, ami még jobb mixeket tesz lehetővé.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ-2000NXS2 egy nagy teljesítményű digitális lejátszó, amely professzionális DJ-k számára készült. A lejátszó többformátumú zenei fájlokat támogat, beleértve a WAV, az MP3, az AIFF és a FLAC formátumokat is. Az érintőképernyős kijelzővel rendelkező CDJ-2000NXS2 lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a különböző funkciókhoz és a zenei tartalomhoz. A Pioneer DJ által fejlesztett Pro DJ Link technológia lehetővé teszi akár 4 lejátszó összekapcsolását, így szinkronizált beat-eket és hanghatásokat lehet létrehozni.