Pioneer DJ – DDJ-XP2 Kontroller

Lépj szintet az új DDJ-XP2 szoftver vezérlővel Rekordbox DJ-hez és Serato DJ Pro-hoz. Nem számít melyik DJ szoftvert használod, ez a termék többet fog kihozni belőle mint előtte.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Házibulik

Bérleti díj: 9.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 20.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

 • Modell: Pioneer DJ – DDJ-XP2
 • Deck-ek száma: 4 emeletes (kétrétegű)
 • Egyéb vezérlők: 2 x Slide FX érintőcsíkok
 • USB: 1 x B típusú
 • MIDI I / O: Usb
 • Hatások: 3 x effektusrés
 • Looper: 4 Beat Loop, Beat Jump, Roll, etc …
 • Mintavétel: 4 x Bank (mindegyik 16 slot), mintaindító lejátszás
 • Szoftver: Rekordbox Dj, Rekordbox DVS (Serato külön megvásárolható)
 • Kompatibilitás: Rekordbox Dj, Serato Dj Pro
 • OS követelmény: Mac OS 10.12 vagy újabb, Windows 7 SP1 vagy újabb
 • Tápellátás: Usb-n keresztül
 • Méretek: 333 x 42 x 235 mm
 • Súly: 1.50 Kg
 • Szín: Fekete

Figyelem: A képen látható Dj pult illusztráció!
Nem tartozik bele a feltüntetett bérleti díjba!

Külön megrendelhető a webshopunkból!

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ3000 Lejátszó a legújabb technológiát kínálja a DJ-k számára. A magas minőségű audio és a kifinomult funkciók egyaránt segítenek abban, hogy a DJ-k könnyedén és hatékonyan keverhessenek zenét. Az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően a felhasználók könnyedén navigálhatnak a számlistájukban és gyorsan megtalálhatják a kívánt zenéket. Az erős és strapabíró kialakítás pedig garantálja, hogy a CDJ3000 megbízhatóan teljesít az összes DJ fellépésen. Ráadásul az új, fejlett MPU (mikroprocesszor) az első, amit valaha CDJ-be tett a Pioneer. Ez hajtja a 3000-est és ennek köszönhető, hogy soha nem látott teljesítményt nyújt az új lejátszó.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer DJS-1000 egy professzionális DJ szampler, amely lehetővé teszi az élő zenélés és az előre felvett zenék kombinálását. Az eszköznek nagy, érintőképernyős kijelzője van, amely lehetővé teszi a kényelmes és intuitív használatot. A DJS-1000 rengeteg kreatív funkcióval rendelkezik, beleértve a különböző hatásokat, a szekvencert és a szintetizátorokat, így a DJ-k korlátlan lehetőségekkel rendelkeznek a zenék remixeléséhez és átalakításához. A bérlésével garantáltan lenyűgöző előadást tarthatsz, és kreatív érzésed kiélvezheted.

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Termékünk a Pioneer RMX-1000 Remix Station és Sampler egy igazán kreatív és sokoldalú készülék, amely rengeteg lehetőséget rejt magában a DJ-k számára. Ez a kis eszköz nem csak egy egyszerű sampler, hanem egy komplett effekt processzor is, amely lehetővé teszi a zenék élő módosítását és újraalkotását, így a DJ-k szinte végtelen kreatív lehetőségeket kapnak a zenék keverésére és remixelésére. A Pioneer RMX-1000 nagyon könnyen kezelhető, így még azok is bátran használhatják, akiknek nincs sok tapasztalatuk a DJ-zés terén. Ha szeretnéd feldobni az eseményed hangulatát és meglepni a vendégeidet egyedi remixekkel és effektekkel, akkor nem hagyhatod ki ezt a fantasztikus készüléket bérlési ajánlataink közül.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Pioneer CDJ-2000NXS2 egy nagy teljesítményű digitális lejátszó, amely professzionális DJ-k számára készült. A lejátszó többformátumú zenei fájlokat támogat, beleértve a WAV, az MP3, az AIFF és a FLAC formátumokat is. Az érintőképernyős kijelzővel rendelkező CDJ-2000NXS2 lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a különböző funkciókhoz és a zenei tartalomhoz. A Pioneer DJ által fejlesztett Pro DJ Link technológia lehetővé teszi akár 4 lejátszó összekapcsolását, így szinkronizált beat-eket és hanghatásokat lehet létrehozni.