Kottatartó állvány

Amennyiben hangszeren szeretnél játszani, fedezd fel ezt a zenei segítőt a nélkülözhetetlen Veles-X kottatartó személyében. Egyszerűen helyezd a padlóra, és élvezd a kényelmes zenélést otthon és minden más előadáson is. Előállítási anyaga fém. A csúszásmentes kivitelnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a kottáid csúszkálni fognak játék közben. Rugós tartókkal látták el, hogy egyszerűen és gyorsan lehessen rögzíteni a lapokat. Ezek a tartók erősek, így jól tartják a kottát, ugyanakkor lehetővé teszik a lapok szabad manipulálását előadás közben. A kottaállvány stabil és megbízható, miközben játék közben könnyű hozzáférést biztosít a kottákhoz. Az állítható magasság segítségével a felhasználók testreszabhatják a tartót saját igényeik és hangszereik szerint. A praktikus Veles-X kottaállványt a szemet vonzó fekete szín erősíti.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

Bérleti díj: 1.490,- Ft / db / alkalom

Kaució: 1.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

Modell: Kottatartó állvány
Típus: Földre helyezhető
Rendeltetés: Kottákra
Tulajdonságok: Csúszásgátló
Felszerelés: Rugós oldaltartók
Anyag: Fém
Beállítási lehetőség: Magasság
Szín: Fekete
Minimális magasság: 76 cm
Maximális magasság: 145 cm
Tömeg: 1,8 kg

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Konferenciák, Céges Rendezvények, Esküvők, Fesztiválok

A professzionális élő hanghoz kifejlesztve: Robusztus minden-egyben vezeték nélküli rendszer énekesek és előadók számára. Rugalmas vezeték nélküli rendszer énekesek, előadók vagy zenészek számára 42 MHz-ig terjedő hangolási sávszélességgel egy stabil UHF tartományban; akár 12 kapcsolt rendszer gyors és egyidejű beállítása. A legmodernebb élő hangos szolgáltatások a Sennheiser hírneves e 835, e 845 és e 865 mikrofontokjaiban, pehelykönnyű alumínium adóval és beépített némító kapcsolóval.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az univerzális mikrofon állvány ideális megoldás koncertek, beszélgetések és felvételek során. Állítható magassága és stabil lábai lehetővé teszik a könnyű használatot bármilyen környezetben.

Céges Rendezvények, Esküvők

A Sennheiser XSW 1-ME2 Mikroport egy kiváló minőségű, vezeték nélküli mikrofonrendszer, amely ideális választás prezentációkhoz, interjúkhoz és előadásokhoz. A mikroport kisméretű, diszkrét kialakításának köszönhetően, teljes szabadságot nyújt a használójának a mozgás során, és kristálytiszta hangminőséget biztosít a közönség számára. A könnyen használható, vezérlőegységgel felszerelt rendszer, biztosítja a stabilitást és a megbízható vezetéknélküli kapcsolatot. Bérelje ki tőlünk ezt az eszközt, hogy garantáltan sikeres és magával ragadó előadást tarthasson!

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Konferenciák

A Sennheiser XSW 1-835 Vezetéknélküli Énekmikrofon tökéletes választás énekesek és beszédhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Kiváló minőségű hangátvitelt biztosít, kristálytiszta hangzással és stabil vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik. A könnyen kezelhető eszköz lehetővé teszi, hogy az énekesek és a szószólók teljes szabadságot élvezzenek a színpadon, anélkül hogy a mikrofon kábelei korlátoznák őket.