Esküvői csomagok

Nincs még megfelelő hang-fénytechnika a nagy napotokra? Itt biztosan megtalálod a megfelelő csomagot!
Csomagjaink tetszés szerint módosíthatóak is, és akár kiszállítással, összerakással is kérhetitek, hogy ezzel is levegyünk egy terhet a vállatokról.
Mondjátok el nekünk, hogy hol lesz a nagy napotok, nagyjából hány fővel számoltok, mekkora lesz a helység, és összerakunk nektek akár egyedi csomagot is, hogy a lehető legmegfelelőbb eszközöket béreljétek ki a felejthetetlen napon.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Kisebb esküvőkre

Egy kisebb esküvő mindenki életének egyik legfontosabb napja, és a megfelelő hangulat és zenei élmény elengedhetetlen a tökéletes eseményhez. A surlófény, LED-fények és professzionális hangrendszer kombinációja biztosítja, hogy a vendégek és az ifjú pár is kellemesen érezzék magukat, és életre szóló emlékekkel gazdagodjanak. A Pioneer DJ pult pedig lehetővé teszi a zenei kívánságok testreszabását, hogy mindenki jól érezze magát és táncoljon az egész éjszaka.

Ha egy igazán emlékezetes és hangulatos esküvői bulit szeretnél, akkor ez a csomag garantáltan lenyűgözi majd a vendégeket. A surlófény, LED-fények és professzionális hangrendszer kombinációja biztosítja, hogy a vendégek és az ifjú pár is kellemesen érezzék magukat, és életre szóló emlékekkel gazdagodjanak. A Pioneer DJ pult pedig lehetővé teszi a zenei kívánságok testreszabását, hogy mindenki jól érezze magát és táncoljon az egész éjszaka. A csomag minden olyan eszközt tartalmaz ami a nagy napotokon elengedhetetlen.

Közepes - Nagyobb méretű esküvőkre

Az esküvőknek mindig is különleges hangulata van, és egy jó fénytechnika nélkülözhetetlen része ennek az atmoszférának. Az általunk kínált csomag még varázslatosabbá teheti a hangulatot, emellett az Electro-Voice hangfalak és mélyládák pedig kiváló minőségű hangzást biztosítanak, amelyek még felejthetetlenebbé teszik az ifjú pár nagy napját. Ezzel a csomaggal garantált hogy vendégei egy életre szóló élménnyel térnek majd haza!