Chauvet DJ – B550 Bubble King Buborékgép

A Chauvet DJ - B550 Bubble King Buborékgép egy fantasztikus eszköz, amely garantáltan feldob mindenféle eseményt. A magas minőségű buborékhatásokat létrehozó eszköz könnyen használható, ideális választás a bulik és események kiegészítőjeként, amelynek köszönhetően rengeteg vidám és látványos pillanatot varázsolhatsz. Bérelhető kivitelének köszönhetően gyors és könnyű megoldás a rendezvények hangulatának fokozására.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik, Gyerekzsúrok

Bérleti díj: 9.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 10.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Modell: Chauvet DJ – B550 Bubble King Buborékgép
  • Tank kapacitás: 1.7 l
  • Folyadék fogyasztás: 324 ml / óra
  • 3db dupla tárcsa
  • Áramfelvétel: 84 W, 0.4 A
  • Méretek: 483 x 381 x 305 mm
  • Tömeg: 5.9 kg

Kiegészítés:

  • A készüléket buborékfolyadékkal feltöltve adjuk (használattól függően 1-3 órára elegendő)
  • Amennyiben szükséges 2.000,- Ft / Liter áron opcionálisan vásárolható nálunk hozzá buborékfolyadék

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Felsőkategóriás lézer, ezzel az eszközzel garantáltan a Te bulid lesz a legemlékezetesebb! Az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen nagyobb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Céges rendezvények, Esküvők, Klubbok

Az innovatív titánium granulátum egyedi szikragép élményt nyújt minden rendezvényre. A granulátum hosszan tartó égést biztosít (egy tasak ~ 10-14perc), és nem tartalmaz káros anyagokat. Használata biztonságos, és környezetbarát megoldást kínál minden fény- és hangtechnikával foglalkozó szakember számára.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A 650W hidegszikragép tökéletes választás bármilyen show, koncert vagy esemény számára, amelyben különleges hatást kívánnak elérni. A hideg szikrák látványa lenyűgöző és felejthetetlen marad a közönség számára. Ne habozzon bérelni ezt az eszközt, hogy különleges és emlékezetes élményt nyújtson az eseményén!

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 6x18W akkumulátoros surlófény kiváló választás, ha igazi páratlan hangulatot szeretnél az eseményedre. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően kábelek nélkül is használható, és a színek széles skálája garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Bérlésével nem csak a költségeket takaríthatod meg, de az eseményed stílusát is emelheted egy magasabb szintre.