Konferencia csomagok

Nincs még megfelelő hang-fénytechnika a céges eseményre? Itt biztosan megtalálod a megfelelő csomagot!
Csomagjaink tetszés szerint módosíthatóak is, és akár kiszállítással, összerakással is kérhetőek.
Mondd el hova szeretnél eszközöket bérelni, nagyjából mennyien lesztek eseményen, mekkora lesz a helység, és összerakunk nektek akár egyedi csomagot is, hogy a lehető legmegfelelőbb eszközöket béreljétek ki a rendezvényetekre.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

Az electro-voice zlx12p aktív hangfal és az allen&heath zed10 fx keverő együttesen kiváló hangminőséget biztosítanak konferenciákhoz, előadásokhoz és más eseményekhez. A Sennheiser XSW835 vezetéknélküli mikrofon pedig kényelmes és szabad mozgást biztosít az előadónak, miközben a mikrofon állvány segítségével stabilan helyezhető el a színpadon. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

A 2db electro-voice zlx12p aktív hangfal és az allen&heath zed10 fx keverő együttesen kiváló hangminőséget biztosítanak konferenciákhoz, előadásokhoz és más eseményekhez. A 2db Sennheiser XSW835 vezetéknélküli mikrofon pedig kényelmes és szabad mozgást biztosít akár kettő előadónak is, a mikrofon állványok segítségével akár stabilan helyezhető el a színpadon. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.

Konferenciák, Céges Rendezvények, Karaoke Party

Az események szervezése rengeteg időt és energiát igényel, így fontos, hogy a bérelt eszközök egyszerűen és gyorsan felállíthatóak és használhatóak legyenek. A 4db electro-voice zlx12p hangfalak, az allen&heath zed10 fx keverő és a 4db Sennheiser XSW835 mikrofonok minőségi hangot biztosítanak, így a közönség részletesen hallhatja a beszélgetéseket, előadásokat vagy zenei produkciókat. A bérlés gazdaságos lehetőség azoknak, akik időlegesen szeretnének hozzáférni a legjobb technológiához, hogy a konferencia, előadás vagy zenei produkció magas színvonalon valósuljon meg. Együtt ezek a bérelhető eszközök kiváló választást biztosítanak a sikeres és hatékony konferenciákhoz.