Házibuli csomagok

Bulit tervezel a haverokkal? Nincs kedved szórakozóhelyre menni, inkább házibulit csinálnál? Itt biztosan megtalálod a megfelelő csomagot!
Csomagjaink tetszés szerint módosíthatóak is, és akár kiszállítással, összerakással is kérhetőek.
Mondd el hova szeretnél eszközöket bérelni, nagyjából mennyien lesztek, mekkora lesz a helység, és összerakunk nektek akár egyedi csomagot is,
hogy a lehető legmegfelelőbb eszközöket béreljétek ki egy fergeteges házibulihoz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

A surlófény és LED ball bérlése ideális módja annak, hogy feldobd a házibulid hangulatát és emlékezetessé tedd az estét. Az élénk és színes fények segítenek a bulizóknak a jó hangulat megteremtésében és egyedi vizuális élményt nyújtanak. A surlófény és LED ball beállítása egyszerű és könnyen kezelhető, így bárki használhatja őket, hogy még élvezetesebbé tegye a bulit.

A surlófény és Led ball bérlése, valamint az Electro-Voice ZLX12P aktív hangfal bérlése a tökéletes kombináció, hogy az otthoni bulit egy igazi élménydús eseménnyé varázsoljuk. A hangfalak professzionális minőségű hangzást biztosítanak, a surlófény és LED ball fények pedig olyan hangulatot teremtenek, amely megfelel az est témájának és emlékezetessé teszik az egész éjszakát.

Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A surlófény, füstgép, 60W kis robotlámpa, LED ball és az Electro-Voice ZLX12P aktív hangfal kombinációja a garantált siker a házibulikban. A fények és a hangfalak együttesen teremtenek egy olyan hangulatot, amely emlékezetessé teszi az egész éjszakát. A kis robotlámpa pedig további vizuális élményt biztosít, amely megfelel az est témájának.