Club csomagok

Bulit tervezel a haverokkal? Esetleg egy nagyobb helységnek szeretnél klub hangulatot biztosítani? Itt biztosan megtalálod a megfelelő csomagot!
Csomagjaink tetszés szerint módosíthatóak is, és akár kiszállítással, összerakással is kérhetőek.
Mondd el hova szeretnél eszközöket bérelni, nagyjából mennyien lesztek, mekkora lesz a helység, és összerakunk nektek akár egyedi csomagot is, hogy a lehető legmegfelelőbb eszközöket béreljétek ki a fergeteges bulitokhoz.
Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással.
Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

A kisebb klubok számára ideális a bérelhető surlófény, füstgép, led lámpa, Electro-Voice ELX118P aktív mélyláda és Electro-Voice ZLX12P aktív hangfal kombinációja. Együtt biztosítják a tökéletes hang- és fényrendszert a bulikhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Az Electro-Voice hangfalak kiváló minőségű hangot biztosítanak, a surlófény és füstgép pedig látványos hangulatot teremtenek, így garantált a felejthetetlen élmény.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Nagyobb Házibulik

A kisebb klubokban a hangulat elengedhetetlen eleme a megfelelő fény- és hangtechnika. A bérelhető surlófény, füstgép, Led Ball és aktív top és mélyláda biztosítja a magával ragadó atmoszférát, míg a Pioneer DJ pult garantálja a tökéletes zenei élményt. Bérelje ki ezeket a kompakt és hatékony eszközöket, hogy vendégeinek felejthetetlen élményben legyen része.

Ha kisebb klubban zenélsz, de a hangulatot fokozni szeretnéd, akkor ne habozz bérelni egy ilyen csomagot! Az 8db 60W-os robotlámpa káprázatos fényjátékot biztosít, a füstgép pedig az egész élményt fokozhatja ráadásul az electro-voice elx118p aktív mélyládák és zlx12p aktív hangfalak erőteljes és tiszta hangzást biztosítanak az eseményen. A Pioneer XDJ-RX2 DJ pult pedig lehetővé teszi, hogy a zenei repertoárod széles skálájából válogass és biztosítsd a tökéletes hangulatot a közönségnek!