robotlampa

Bérelj tőlünk gyorsan, és egyszerűen, akár pár kattintással. Az oldalunk folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt áll, így amennyiben esetleg nem találtad meg a megfelelő eszközt, keress minket bátran telefonon, vagy a kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével, mert nagyvalószínűséggel betudjuk szerezni, akár már pár órán belül.

Céges rendezvények, esküvők, házibulik

A 60W Spot mozgófejes robotlámpa kiemelkedően erős fénye és számos színváltoztató opciója révén ideális választás bármely kisebb - közepes rendezvényhez, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, vagy házibuliról. Az eszköz további funkciói között található a dimmelés, a flash és a zenei üzemmód, amelyek még több kreatív lehetőséget nyújtanak az eszköz használójának.

A 60W beam robotlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen fénytechnikai környezetben. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális választás bármely rendezvényre, koncertre vagy DJ szettbe. Az erős és precíz fényárammal rendelkező lámpa széles színskálával és látványos effektekkel rendelkezik, amelyek garantáltan fokozzák a hangulatot. A DMX vezérlésnek köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő fénytechnikai rendszerekbe, így még magasabb szintű látványvilágot lehet teremteni.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Szülinapok, Házibulik

A 7x10W Wash robotlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely kiválóan alkalmas bármilyen fénytechnikai környezetben. A kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális választás bármely rendezvényre, koncertre vagy DJ szettbe. Az erős és precíz fényárammal rendelkező lámpa széles színskálával és látványos effektekkel rendelkezik, amelyek garantáltan fokozzák a hangulatot. A DMX vezérlésnek köszönhetően egyszerűen integrálható a már meglévő fénytechnikai rendszerekbe, így még magasabb szintű látványvilágot lehet teremteni.

Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Varytec Hero Spot 60 robotlámpa lenyűgöző és sokoldalú fényeffekteket nyújtó eszköz. Ez a kompakt és erőteljes lámpa tökéletes választás a házibulitól a komolyabb esküvőkig, vagy akár a kis színpadi előadásokig. A Hero Spot 60 rendelkezik mozgatható fejjel és sokféle színes és formás gobóval, amelyek lenyűgöző világítási effekteket hoznak létre. A beépített programok és a külön fényvezérlési lehetőségek lehetővé teszik, hogy a fényeket a saját elképzeléseid szerint alakítsd. Bérelj egy Varytec Hero Spot 60 robotlámpát, és varázsold át az eseményt lenyűgöző fényjátékkal, amely garantáltan emlékezetessé teszi azt!

Fesztiválok, Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

Az Involight LedMh 127S Led Spot Robotlámpa egy erős és sokoldalú eszköz, amely bármilyen rendezvényt feldob. Az erős 127W LED-es fényforrásának köszönhetően lenyűgöző fényhatást érhetünk el, a különböző színek és gobók kombinálásával pedig még változatosabbá tehetjük a látványt.