Vention HDMI 4K HD Aluminum Kábel 15M Kék

A Vention HDMI 4K HD Aluminum 15M Blue kábel egy kiváló minőségű, hosszú távolságra tervezett HDMI kábel. Az alumínium borítású kábel kiváló védelmet nyújt a külső hatásokkal szemben, és nagyfelbontású audio- és videóátvitelt tesz lehetővé akár 4K felbontásban is. A 15 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy távolabb lévő eszközökhöz is hozzáférjen, és a kábel kék színe könnyen azonosíthatóvá teszi a csatlakozókat a csatlakozófelületen. Ha bérelni szeretné ezt a kábelt, biztos lehet benne, hogy magas színvonalú átvitelt kap a kép- és hangjeleken, amelyek tökéletes minőségben jelennek meg a végberendezésén. További előnye, hogy internetes adatok továbbítására is használható. A(z) Vention HDMI 4K HD Cable Aluminum Alloy Type 15M Blue videokábel aranyozott konnektorokkal rendelkezik, így jóval tartósabb és az adatátvitel minősége is jobb.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Bérleti díj: 2.490,- Ft / db / alkalom

Kaució: 3.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Modell: Vention HDMI 4K HD Aluminum Kábel 15M Kék
  • Apa csatlakozó első típusa: HDMI
  • Első male csatlakozó normája: HDMI 2.0
  • 1. male csatlakozók száma: 2 ×
  • Tulajdonságok: Aranyozott csatlakozó, Fémház
  • Szín: Fekete, Kék
  • Kábel hosszúsága: 15 m
  • Csatlakozó végződése: Egyenes arannyal bevont konnektorok tartósabbak és az adatátvitel minősége is jobb

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

A Xiaomi Full HD Lézer projektor egy olyan eszköz, amely minden rendezvényen lenyűgöző hatást kelt. Az akár 150 hüvelykes képvetítési képessége és a Full HD felbontása révén élethű, tiszta és részletgazdag képet biztosít. Rendkívül egyszerűen kezelhető, hiszen csupán egy HDMI, egy USB vagy akár Bluetooth/Wi-Fi csatlakozóval csatlakoztatható. A projektor lézer technológiával működik, ami azt jelenti, hogy az izzóalapú projektorokkal szemben hosszabb élettartamú és nagyobb fényerejű. Ha szeretné, hogy rendezvénye profi legyen, béreljen Xiaomi Full HD Lézer projektort, és garantáltan mindenki emlékezetes élményként fogja megélni az eseményt.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Az Elite Screens Yard Master 2 Dual vetítővászon lehetővé teszi, hogy könnyedén élvezhesse a moziélményt otthonában vagy bármely szabadtéri helyszínen. A kétoldalas kivetítő felület lehetővé teszi a kép megjelenítését mindkét oldalról, miközben a kiváló minőségű anyag biztosítja a kontrasztos és éles képet. A könnyű súlyú és hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhova magával vigye és egyszerűen telepítse.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Az Elite Screens tripod 254 cm vetítővászon tökéletes választás minden olyan helyzetben, amikor professzionális minőségű képre van szükség, akár prezentációk, akár filmek vetítése során. A stabil, állványos kialakítás könnyedén állítható, és a beépített állvány biztosítja a helyszínen való felállítást. A nagy méretű vászon, melyet kiváló minőségű anyagból készítettek, kiemelkedő színvisszaadást és éles képet biztosít minden alkalommal.

Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

Az Epson EB-L200F Lézer Projektor egy magas minőségű, professzionális projektor, amely megfelel az igényes prezentációs környezeteknek, mint például a konferenciatermek, az oktatási intézmények és a nagyobb rendezvények. Ez a projektor a legújabb lézer technológiát használja, amely lehetővé teszi a nagyobb fényerejű és részletesebb képek megjelenítését akár nagyobb távolságokról is. A kiváló minőségű kép mellett az Epson EB-L200F projektornak a nagy megbízhatósága is kiemelkedő, mivel a lézer technológiának köszönhetően nem szükséges a lámpa cseréje. A projektor további előnye, hogy rendelkezik a legmodernebb csatlakozási lehetőségekkel, így a HDMI és a Wi-Fi lehetőség is elérhető, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli projekciókat. Az Epson EB-L200F továbbá kompatibilis a legtöbb audio-vizuális eszközzel, és egyszerűen integrálható a már meglévő technológiával. Ha bérelni szeretné az Epson EB-L200F Lézer Projektort, akkor biztos lehet abban, hogy az Ön előadása professzionális és magas minőségű lesz, amely biztosítja, hogy az üzenetét hatékonyan közvetíti a hallgatóságának.