Laserworld – ShowNET Interface

Fedezd fel a Laserworld - ShowNET Interface-t, az eseményed fénytechnikájának kulcsfontosságú elemeit! Ez a kiváló minőségű interfész lehetővé teszi, hogy bármilyen laserfényt számítógépről vagy DMX kezelőből irányíts. Bérlése egyszerűsíti a fénytechnikai feladatokat, miközben kiemelkedő látványt biztosít eseményed számára. Ne habozz, bérelj most, és emeld fényeffekteidet egy új szintre a Laserworld - ShowNET Interface segítségével!

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők, Házibulik

Bérleti díj: 4.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 10.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

 • Modell: Laserworld – ShowNET Interface
 • Interfész: ILDA csatlakozás,
 • Programozás: Lan hálózaton keresztül Shownet szoftverrel
 • X/Y szkenner kimenet: 12 bites felbontásban dolgozik (4096 különböző pozíció generálható minden  tengelyen)
 • Szín: 8 bites felbontásban küldhetjük tovább a  DMX 512 ki/bemeneten (256 különböző intenzitás szinenként).
 • Adatkommunikáció: 100 MBit
 • Port: Ethernet
 • IP: Állítható statikus, DHCP vagy AutoIP
 • Memóriakártya: MicroSD  kártyafoglalata fogadja az ILDA 4/5 RGB kódolású kártyát a vezérlés nélküli visszajátszáshoz.
 • Maximális szkennelési sebesség: kb. 100 000  pont másodpercenként.
 • Beépített ArtNet-DMX konverter segíti a szélesebb  felhasználást és vezérlést.

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A 20 méteres 25 tűs ILDA kábel elengedhetetlen eszköz a lézer show-khoz és a vizuális effektekhez. Ez a kábel lehetővé teszi a számítógép vagy vezérlőegység csatlakoztatását a lézerberendezéshez, lehetővé téve a kreatív és pontos vezérlést. A megbízható és tartós kivitelű kábel biztosítja a stabil adatátvitelt és a hibátlan működést. A 20 méteres 25 tűs ILDA kábel bérlése lehetővé teszi, hogy tökéletesen szinkronizálja a lézer show-t a zene és a hangulat szerint, így lenyűgöző vizuális élményt nyújtva a közönségnek.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Felsőkategóriás lézer, ezzel az eszközzel garantáltan a Te bulid lesz a legemlékezetesebb! Az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen nagyobb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Felsőkategóriás lézer, ezzel az eszközzel garantáltan a Te bulid lesz a legemlékezetesebb! Az EMMA EM-RGB280 7W Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen nagyobb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során az EMMA EM-RGB280 7W Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

A Chauvet DJ Geyser P7 egy kiváló minőségű füst- és látvány effektek kombinációja, melyet könnyedén beállíthatsz a saját igényeidnek megfelelően. Az eszköz erős és hatékony, amely lenyűgöző vizuális hatásokat nyújt a legkülönbözőbb eseményeken.