Antari Z350 Hazer

Az Antari Z350 Hazer egy rendkívül hatékony ködfúvó gép, amely tökéletes atmoszférát teremt különböző eseményekhez. Ez a készülék finom ködöt hoz létre, amely elegáns és izgalmas hangulatot teremt bármilyen rendezvényen. Kompakt és könnyen kezelhető kialakítása révén ideális választás olyan helyszínek számára, ahol korlátozott a hely. Az Antari Z350 Hazer csendes működése révén nem zavarja meg az esemény hangulatát, ugyanakkor lenyűgöző ködfelhőt varázsol a terembe.

Koncertek, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők, Házibulik

Bérleti díj: 10.990,- Ft / db / alkalom

Kaució: 20.000,- Ft / db

A megjelölt árak bruttó kereskedelmi árak, és 27% ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Hány napra bérled?

1 napnál hosszabb, és több darab bérlés esetén extra kedvezményeket biztosítunk.

Válaszd ki, hogy hány napra szeretnéd!

Hány darabot szeretnél?

Fizetési módok

Átvételi módok

Tulajdonságok:

  • Modell: Antari Z350 Hazer
  • Fűtés: 100Vac – 520W, 120Vac – 800W, 220VAC – 600W, 240Vac – 730W
  • Fújási teljesítmény: 85 m3/perc
  • Felfűtési idő: 4 perc.
  • Fogyasztás: 3 ml / perc. (100%-os teljesítmény)
  • Tank kapacitás: 1,3 liter
  • Opcionális távirányító: Z-3 Remote (nem tartozék)
  • Tápfeszültség: AC 100/120 V, 230/240 V, 50/60Hz
  • Súly: 8.7 kg
  • Méretek: 320 x 153 x 391 mm

További információk

Így is ismerheted:

Az igazi élményhez mások ezeket is bérelték:

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Az Involight LED MH77B robotlámpa lenyűgöző fényeffektusokat kínál, amelyek feldobják bármely rendezvényt vagy bulit. A kiváló minőségű LED-ek és a precíz mozgásvezérlés páratlan látványvilágot teremtenek, és varázsolják egyedivé az eseményt. Bérlésével garantáltan emlékezetes és látványos eseményt biztosítasz, ami még sokáig emlékezetben marad ügyfeleid számára.

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Esküvők

Felsőkategóriás lézer, ezzel az eszközzel garantáltan a Te bulid lesz a legemlékezetesebb! Az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer egy rendkívül hatékony és sokoldalú eszköz, amely elkápráztatja a közönséget különleges fényjátékával. A termék tökéletes választás bármilyen nagyobb eseményre, ahol a látványos látványvilág kiemelt szerepet kap. A bérlés során az EMMA EM-RGB24B 1.5W Lézer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kreatív és látványos fényjátékot hozzanak létre, amely hosszú ideig emlékezetes marad mindenki számára.

Klubbok, Céges Rendezvények, Esküvők

A 650W hidegszikragép tökéletes választás bármilyen show, koncert vagy esemény számára, amelyben különleges hatást kívánnak elérni. A hideg szikrák látványa lenyűgöző és felejthetetlen marad a közönség számára. Ne habozzon bérelni ezt az eszközt, hogy különleges és emlékezetes élményt nyújtson az eseményén!

Fesztiválok, Klubbok, Céges rendezvények, Konferenciák, Kert mozik, Foci meccsek vetítéséhez

A 450mm átmérőjű ipari ventilátorunk hatékonyan segít a levegő mozgatásában, így friss levegőt biztosít és javítja a helyiség hőmérsékletét. Az erős motor és a kiváló minőségű anyagokból készült szerkezet tartóssá és megbízhatóvá teszi a ventilátort, amely ideális megoldást nyújt ipari, vagy színpadi környezetekben. Bérelje ki tőlünk ezt az eszközt, hogy biztosítsa a megfelelő szellőzést és hőmérsékletet a munkaterületén, esetleg a füstgép által keltett füst eloszlatását a színpadon.